סקס בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אנחנו זוג שמאוד אוהבים סקס, חיים טובים ואחד את השניה, מאוד ליברליים ומאוד פתוחים. אנחנו זוג סווינגרים שפעילים מאוד באתרים כמו סקס פארטי וזיגזוג. אני כרגע בהריון הראשון שלי ולאשונה מזה חמש שנים שאנחנו ביחד אני אנחנו מתכוונים לשמור את היאינטימיות שלנו רק לעצמנו. אני חייבת לציין שאחרי תקופה ארוכה שהחלפנו פרטנרים זה שינוי מרענן ונותן טעם טוב לאורך החיים שלנו. סתם רציתי לשתף...
16 תגובות
עמוד 1
  • גועל נפש!!!!!!!!!!

• תגידי לי מה נסגר עם המפגרת הזותי?!

איפה המנהלות פה? ישנות?! שיחסמו אותה
    פייס: ortal_hori

• שיחסמו ויאשפזו אותה..דחוף אבל.
    אנשים חולים
  • אוצה אחת מדגדוג בפופיק אולי? או אולי כמה ילדים שמשעמם להם בחופש הגדול?

• חחחחחחחחחחחח
  • זה אותו סוטה משועמם מהחיים של עצמו שחוזר שוב ושוב עם יוזר חדש. צריך אשפוז במוסד ודחוף. באמת איפה מנהלות הפורום? שימחקו את ההודעות ההזויות האלו.

• למה, דווקא צחוקים!.. אני מתה מסקרנות לדעת מה תהיה הסטיה הבאה..
  • חחחחחחחחחחחחח צוצית הרגת אותי מצחוק!!!!!!!
    ודווקא יש לי היום יום קשה ומלא עצבים אז..... תודה
  • חחחחח תכלס, זה באמת מסקרן... מחר גיסתה תלקק לה את הטוסיק, מחרתיים אבא של בעלה ילקק לה את בית השחי.. לכי תדעי.. לפחות נלמד כמה סטיות על הדרך
  • צוצית
  • תותי
  • חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צוציתת
  • ושוב: חחחחחחחחחחחחחח
  • טוב.. תקשיבו... אני הולכת לנסות את זה
  • חחחחחחחח צוצית

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה