שינויים רבים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חשוב לי לקבל את עצתכן....

אייל בן 4 וחצי, 3 שנים באותו הגן......
    עומד לעבור 3 שינויים רציניים בחצי שנה הקרובה.
    בספטמבר עובר לגן עירייה
    בנובמבר (בע"ה ) יוולד לו אח, עד עכשיו היה הנסיך היחידי
    בינואר (גם פה צריך להגיד בע"ה , כי זה ממש מתיש לקנות בית...) נעבור דירה

נכון שטוב שישנם כמה חודשים בין מאורע אחד לשני, אבל בראייה של חצי שנה זה ממש רציני.....
    חשוב לאמר שכל דבר הוא יודע ומצפה לו

מה עושים? יש מקום לדאגה, או פשוט נקח צעדים קטנים ולא ראייה חצי שנתית

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

4 תגובות
עמוד 1
  • אני ראיתי שיש להכין ילדים קצת לקראת שינויים.
    בדגש על "קצת".
    מצד אחד הם יהיו מודעים לשינוי, אולי יפחדו קצת, ואנו נשוחח עימם מעט כדי להרגיע שאנו איתם בכל התהליך ולא יפחדו, ואז כשזה יקרה הם כבר שם "מזמן" וזה הרבה פחות טראומטי.
    בדגש של: אבא ואמא פה איתך תמיד (ואני מוסיפה- גם ה'....), והכול יהיה בסדר בעז"ה.

בהצלחה.
    צודקת שיש על מה לחשוש- קחי כוחות ותעבירי אותם לבן שלך! זה ייתן לך הרבה כוח!

• קודם כל המון בהצלחה בהכל! אירועים משמחים אין ספק
  • לאט לאט ובלי לחץ.
    תכיני אותו קצת
  • אני עם הבנות. אצלי אומנם אין גן חדש אבל חודשיים אחרי שילדתי עברנו דירה פשוט השתדלנו כמה שיותר וכמה שניתן לשמור על השיגרה ואני מאמינה גם שזה שלא היינו בלחץ מזה אז זה גם לא שידר להם לחץ. שיהיה המון בהצלחה! ושיעבור בקלות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה