היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
צריך לזכור ש9 הימים בין ר"ח אב ולשעה באב הם ימים מאוד מאוד קשים לעמ"י צריך לנהוג בהם במשנה זהירות...."כול רודפיה השיגוה בין המצרים" רוב האסונות של הקיץ קורים בימים אלו...
אמאאאאאאאאאאא
בדיוק נושא שבאתי לפתוח פה.. מה יהיה??? כואב הלב! אני נחרדת בכל פעם מחדשש אוףףף באהבה...
בולי בלבולי
את הדבר הכי יקר לאבד בדרך הזויה שכזאת..לא נתפס
נס שהיא חיה... נס.. רק שמצבה ממש קשה. מסכנה קטנה... איך לא תתייבש בחום הזה? :( נקווה לטוב
זהו שהודיעו שהיא נפטרה
מה??? גם היום?? עזבו את ההורים - אומרים שאסור לשפוט, אבל איך אפשר שלא???
אויי כואב הלב איזה עצוב
אוי השםםםםם! השם ישמור אותנו ואת האוצרות שלנו. בנות תשמרו טוב טוב על עצמכם היום ומחר. אלה ימים לא פשוטחם! לא ים לא בריכה ולא טיולים. די אני לא יכולה לשמוע כבר לא יכולה אני נכנסת כבר לחרדות מזה
וואווו אני לא מאמינה זה כבר המקרה השלישי, הרביעי החודש לתינוקות
בנות - עשו לכם מנהג קבוע ודברו אחד עם השני אחרי פיזור הילדים, שיחה של דקה וחצי או שאלה בSMS איך עברה הפרידה, להגיד יום טוב וזהו. גם הורים הכי עסוקים יכולים לפנות לזה את הכמה שניות האלה.