כאבים בחזה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולם אני צריכה עזרה
    אני ובעלי מנסים לכנס להריון אני אמורה לקבל בסוף השבוע
    יש לי כאבים בחזה במשך יומים היום התחילו לי בחילות בבוקר ויש לי תחושה של כבדות בבטן כאילו של כבלת מחזור אבל מחזור לא ניראה באופק האם זה יכול להיות הריון..?...
3 תגובות
עמוד 1
  • אני גם הרגשתי את התופעות האלה... אבל קשה לדעת...
    תחכי עוד קצת ואז תעשי בדיקה ביתית (אפשר כבר יומיים לפני התאריך מחזור בחלק מהבדיקות...)
    כמובן שאחכ מומלץ לעשות בדיקת דם כי היא הכי מהימנה.

בהצלחה !
    תעדכני
  • תודה אני יעדכן
  • שלום,
    האמת שהכל אפשרי. התאורים שאת מתארת יכולים להתרחש גם לפני קבלת מחזור וגם במידה ונכנסת להריון... התופעות מאוד דומות ולפעמים מרוב שאנחנו רוצות כבר הריון אנחנו מתחילות לחוש בכל מיני תופעות שאולי מעידות על בוא ההריון ולפעמים זה רק תופעות לפני מחזור... (ככה היה אצלי).
    מקוה בשבילך שזה אכן הריון!
    שיהיה בהצלחה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה