איזה בעל מעצבן!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כאילו אני שמחה שהוא דואג לי והכל טוב..
    אבל הריון זה לא מחלה !!!!
    והוא יותר מידי לא זה ולא זה
    זה ממש כבר מתחיל לעצבןןןןןן !!
    הוא כל דבר אסור לך לא וזה
    דייייייי
8 תגובות
עמוד 1
  • חחח דואג תסתכלי על זה כמשהו חיובי ותתפנקי
  • בסדר יש גברים שחושבים שזה מחלה ... ודואגים ודואגים ... תהני ותנסי להתפנק עד כמה שאפשר ...
    אני לפעמים אומרת לבעלי אני בהריון חודש 7 + תן קצת יד עזרה עם הילדים וכו ..
  • למה מעצבן?
    דחפי לו מגב וסמרטוט.
    פשוט לך אסור
  • הלוואי שבעלי יהיה מעצבן כמו בעלך
    [

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• חחחח בסופו של דבר יש לנו תלונות על הכלללל
    הבעל מתנהג טוב מידי - מתלוננות
    הבעל לא מתייחס לזה שאנחנו בהריון - מתלוננות
    תגידי תודה אני בכלל חשבתי שבעלי שכח שאני בהריון
    ואני סתם שמנה
    עד שהוא שאל אותי אם אני ישנה על הבטן אז
    אמרתי לו שאם אני מצליחה אז כן הוא אמר לי
    לא זה לא טוב אל תישני על הבטן יותר חחחח
    אז כבר הייתי בטוחה שהוא לא שכח
  • תאהבי את זה שהוא דואג לך... אני כל כך הרגלתי את בעלי שאני מרימה דברים, מרכיבה ארונות, תולה מסמרים/ברגים וכו... שהיום הוא מתלונן שאני לא עוזרת לו יותר עם דברים
    וזה למרות שהוא היה איתי בקורס הכנה ללידה ושמע בעצמו שמשתחררים לנו הורמונים בהריון שמרפים את השרירים ושאסור לנו חד משמעית להרים דברים כבדים כי אנחנו יכולות לשבור עצם מהסיבה הזו בקלות חס וחלילה.
    מעצבן שאי אפשר לעשות דברים כמו פעם... במיוחד כשאת רגילה לעשות...אבל זה מצב זמני, וזה הזמן שלך להתפנק - אז תהני מבעלך שדואג לך ככה ותני לו לעשות...
  • אפשר להלוות את בעלך????
  • תהני מזה... בהריון השני הם שוכחים שאת הרה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה