לידה רגילה לאחר 2 ניתוחים קיסריים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות האם מישהי עברה לידה רגילה לאחר 2 ניתוחים קיסריים?
    אני מאוד רוצה ללדת בלידה רגילה אך אני יודעת שלא כל בית חולים לוקח אחריות על זה ומוכן לתת לנסות ללדת בלידה רגילה עם אפידורל כמובן

אשמח לדעת האם ידוע לכן משהו על זה והאם מישהי עברה את זה
29 תגובות
עמוד 1
  • היי
    ילדתי בוולפסון בלידה רגילה אחרי ניתוח קיסרי..
    ממש עזרו לי שם ללדת כמו שרציתי..ועוד הייתי עם סערת הריון..והיא נולדה 3730(:
    אני חושבת שאם אין בעיה רפואית מסויימת אז למה לא לנסות?
  • יש בעיה רפואית מסויימת - שתי צלקות ברחם שיכולות להיפתח.

תקראי את הלינק המצורף, יש מקומות שעושים את זה.
    ובכלל - ל"זהר כבר בדקה" יש המון מידע על כמעט כל מה שקשור ללידה, מומלצת ביותר.
    http://www.zoharbadka.co.il/%D7%9C%D7%99%D7%93%D7%94-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-2-%D7%A0%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%97%D7%99%D7%9D-%D7%A7%D7%99%D7%A1%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%9D

• קראתי שיש סיכון בהרחם יקרע בעת הלידה
    האם רק בבני ברק מאפשרים לידה כזאת ?
    האם מישהי מכירה בתי חולים בצפון שניתן לבדוק בהםפ את האפשרויות?
  • אחותי היא מיילדת.

היא אמרה שלא כדאי לקחת צ'אנס....
    פייס: ortal_hori

• בת דודה שלי ילדה לפני 3-4 חודשים בלידה רגילה לאחר 2 ניתוחים קיסריים
    הבעיה כמו שרשמת שבתי חולים לא רוצים לקחת אחריות ויותר קל להם להתנער לקחת אותך לניתוח וזהו! וכמובן להפחיד באלף סיבות וגורמים

בת דודה שלי ילדה את הלידה האחרונה בבית!! שכרה את שירותיו של רופא פרטי! וברוך השם היתה לה לידה טובה הלידה עברה ללא שום סיכון לא לה ולא לתינוקת המקסימה

וככה לא נמנע ממנה להכנס שוב להריון בעתיד

• אני ילדתי בלידה רגילה לאחר קיסרי.
    ילדתי בשערי צדק, אבל בידיעה שיגול להיות שהלידה תתפתח לקיסרי חירום מחשש לקרע ברחם. הקטנצ'יק נולד 3.740 בלי עים הרע.
    לפני הלידה הערחכו אותו מעל 4 קילו ולכן ממש פחדנו, אבל ב"ה...

אני ממליצה לך להתייעץ עם רופא. אפשר לנסות רגיל ולזרום עם ההתפתחות. להיות כמובם עם יד על הדופק ולא להתנגד לקיסרי במידה ותהיה מצוקה ח"ו.

בכל מקרה, שתהיה לידה קלה בזמנה ותחזרו בידיים מלאות! זה הכי חשוב...
  • לא ממליצה לידה ביתית אחרי 2 קיסרים
    בצפון תנסי את זיו בצפת וגם בטבריה. בנהריה וחיפה לפי דעתי לא יאפשרו את זה.
  • אני מאזור חיפה
    השבוע הייתי במיון ורופא נשים עשה לי אולטראסאונד ואמר לי שבכלל לא רואים את הצלקת . אני אנסה להתייעץ עם רופא נשים שלי כשהגיע לבדיקת שקיפות באוגוסט
    מאוד הייתי רוצה לחוות את חוויית הלידה

• אני גם לא חושבת שצריך לעבור את זה בבית (זה מה שבת דודה שלי בחרה לעשות, כמובן עם צוות רפואי והכנה במידת הצורך להגיע ישר לבית חולים)
    אבל זה כן אפשרי לעבור לידה רגילה ובשלום אחרי 2 קיסרי וצריך למצוא באמת בית חולים שבא בגישה פתוחה לנסות קודם ליילד אותך בלידה רגילה ולא אוטומטית לשלוח לקיסרי
  • זה מה שאמרתי לעצמי שהייתי רוצה לזרום עם הלידה הרגילה ובמידה ולא ילך אני בטוח לא אסכן את עצמי ואת העובר וארצה שישר יעבירו אותי לניתוח קיסרי
  • אולי אני צריכה לדבר עם בית חולים רמבם כי אני רוצה ללדת שם ?
  • תנסי

אני הייתי שואלת אותה
    http://www.rambam.org.il/בעלי+תפקידים/ק+ת/קרנצלר+מיכל.htm

[email protected]
    פייס: ortal_hori

• יש בתי חולים שבהם אפשר לקחת רופא פרטי, זה אומנם שיקול כלכלי שלך שלא מתפקידי להכנס אליו אבל זו אופציה שתיקחי בחשבון. רופא שיהיה איתך לכל אורך הלידה, שאת יכולה להפגש איתו מראש ולוודא שאתם באותו ראש, לייגע אותו מה הם הרצונות שלך, שהוא יעזור לך ללדת לידה רגילה עד כמה שניתן ואם חלילה יהיה צורך יקח אותך לקיסרי... ככה את לא נופלת על רופא בעומס או ממהר או שסתם לא בא לו... ושעלול לשלוח אותך אוטומטית לקיסרי

• האם רופא פרטי מתוך בית החולים או צריך לקחת רופא חיצוני

• האם רופא פרטי מתוך בית החולים או צריך לקחת רופא חיצוני

• באתר הזה- יש הרבה ידע-
    http://www.vbac-israel.co.il/

יש גם מידע לגבי בתי חולים המאפשרים זאת.

אני הייתי ממליצה לך ללכת מתחילת שבוע 36 לטיפולים של רפלקסולוגיה,לחיצות ודיקור סיני (לא מכירה מישהו בצפון).
    זה עוזר להכין את הגוף ללידה.
    גורם למחיקת צוואר ופתיחה של הרחם.
    אחרי 4 טיפולים- חברה שלי הגיעה עם צירים חלשים מחיקה מלאה ופתיחה של 4!!!!
    יש לי חברה שאמא שלה היא מטפלת כזו והיא עזרה להרבה הרבה נשים ללדת רגיל אחרי 2-3-4-5

• שרון- סליחה לא ראיתי ששאלת לגבי רופא פרטי
    זה תלוי בבית חולים. וצריך לבדוק לגבי כל בית חולים בנפרד. יש בתי חולים שנותנים לך רשימה של רופאים שהם עובדים איתם ואת בוחרת מתוך הרשימה את הרופא שאת רוצה...
  • בנות תודה רבה אני אבדוק את כל האפשרויות

• גם אם את מהצפון-
    אם את יודעת על בית חולים שיאפשר לך לעשות זאת,
    ודיברת עם רופא בכיר שם והוא אישר לך ללדת רגיל-תלוי במצב שתהיי בו,
    בזמן הלידה אם תהיי במצב שיאפשר נסיעה של שעה שעתיים- הייתי באה עד המרכז כדי ללדת רגיל!

החלטות טובות!

• הסיבה שהייתי רוצה ללדת בצפון זה בגלל שיש לי שני ילדים קטנים בבית בן שש ובן 4 ולא הייתי רוצה להיות רחוק מהבית וחוץ מזה במידה ותיהיה בסוף בעיה ללדת רגיל אצטרך לעבור ניתוח קסרי ואז זה להיות 5 ימים בבית חולים . לילדים שלי זה יהיה מאוד קשה שלא נדבר עליי

• מבינה אותך

• כשילדתי את שושי שכבה לידי מישהי שילדה בלידה רגילה אחרי שני ניתוחים קיסריים אבל החתימו אותה שהיא לוקחת על עצמה את האחריות.
    היא אמרה לי שהיא היתה די לחוצה אבל היא שאלה רב והוא אמר לה שהיא תוכל לעשות את זה והיא היתה ממש מבסוטה מזה שהיא הצליחה בסוף...

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
  • ברור שהיא היתה מבסוטה!

• כן, אבל היא לקחה סיכון די גדול.
    ואת יודעת, היא היתה דתיה והיא רצתה עוד ילדים ולא רצתה לגרום לעצמה נזק שיפגע ביכולת הזו לתמיד.....

• את יודעת מירי,
    לפעמים גם נשים לא דתיות לא היו רוצות שיקרע להן הרחם....או לחלופין רוצות ללדת עוד ילדים...

• ברור, לא חשבתי לרגע שלא...
    הסברתי למה למרות שהיא היתה בלידה רביעית או חמישית היה לה כל כך חשוב ולמה היא היתה כל כך מבסוטה.
    אני מפרגנת לכל אחת עוד המון ילדים ושהכל יעבור בשלום.
    אני הראשונה שמטיפה פה לכל החברות שלי גם החילוניות וגם הדתיות שכדאי להן להביא עוד כמה ילדים, סתם בשביל הכיף.....

• חחחחחחחחחח

• אני עובדת במקום חילוני והם בטוחות שאני פשוט נהנית ללדת ילדים ולכן אני מביאה כל כך הרבה ויש אפילו מישהו שפלטה לי (אחר כך היא התנצלה) שאולי אני עודה את זה בשביל ביטוח לאומי...
    לכן כתבתי שזה בשביל הכיף.
    שיהיה בטוח לך שאני לא עושה את זה בשביל הכיף, ההנאה והחויה שמגיעה מגידול ילדים היא עוד משהו נספח שעושה את זה יותר קל. אבל אני עושה את זה מתוך אידיאל ולא שום דבר אחר.

• מירי,
    אני איתך!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה