סקירת מערכות מוקדמת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב . אני עכשיו בשבוע 15 להריון.ביצעתי היום סקירת מערכות מוקדמת רופא אמר שהכל תקין .רק מוצא כלי דם גדולים לא הודגם. והוא לא היה בטוח לגבי מין של תינוק.זה נראה לי מוזר ואני מאוד דואגת .האם כדאי לבצא עוד בדיקה נוספת ומה זה אומר לגבי מוצא כלי דם גדולים .אך ארבעת מדורי הלב הודגם. תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אני מניח שזה שום דבר ויהיה תקין בהמשך, משום שמדובר לרוב בקשיים טכניים של עצם הבדיקה וההדגמה ולא בבעיות אמיתיות בעובר.
    בהחלט כדאי להשלים את הבדיקה ו/או לחזור עליה בעוד שבוע-שבועיים כדי לוודא שזה אכן כך

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה