היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תגידו גם אתן הרגשתן בתחילת ההריון שהבריון לא זז... אני מרגישה כבר נצח בשבוע שביעי. רציתי לשתף אותכן ... לפני כמה ימים התרברבתי מול חברה שמאוד סובלת בהריון מבחילות וכו שיש לי הריון ממש קל ואני לא מרגישה כלום חוץ מכאבי שדיים מטורפים ואתמול ... הרגשתי פשוט זוועה ... היו לי בחילות לאורך כל היום וכשנכנסתי לסופר רציתי להקיא את נשמתי מהריח ... פשוט יום זוועה עבר עלי , בלילה לפני השינה הדלקתי נר לצדיק נחמן מאומן כמידי ערב שאני מודה לו ולבורא עולם על המתנה הנדירה ואמרתי לו ״ הלו הבנתי מה זה בחילות והרגשה רעה זהו לא רוצה חחחחח״ היום ברוך השם עבר עלי אחלה יום חוץ מעייפות הכל היה כרגיל ... הייתכן יום מגעיל ויום ניפלא ???
9 תגובות
עמוד 1
נשמע שפתחת על עצמך עין בהריון של הראשון הרגשתי מעולה. בהריון השני הייתי סמרטוט רצפה. אסור לדבר
אמן ממי אמן , בגלל זה אומרים לסתום את הפה חחחחחח, ולא להתרברב :-)
בתור מישהי שסובלת מאוד מאוד מבחילות, הקאות ושאר ירקות בהריון שלה הייתי רוצה לומר שממש לא נעים לשמוע מחברות מסביב על איזה הריון מושלם ורגוע עבר עליהן (גיסתי, חברה, מכרות וכיו"ב) זה לא תורם בשום צורה להרגשה האישית שלי אז בהחלט אין צורך להתרברב מול חברה שסובלת\סבלה בהריון דווקא חמלה והבנה יתקבלו בברכה ואהבת חינם בכמויותתתתת
התופעות מתחילות בסביבות השבוע הזה ... בחילות הקאות וכו ... מקווה שיעבור מהר ובקלות ....
ב"ה לי לא היו בחילות, הקאות וכאלה, אבל אף פעם לא פתחתי את הפה. יש לי חברה שהיא באותו שבוע שלי שעד היום היא מקיאה ועם בחילות, אני הכי סולדארית ולא מדברת!! אולי זה יכה בי??? לא מדברים כדי לא לפתוח את עין האנשים.
לי כמעט כל ההריון בחילות כבר חיסלתי צינצנות על גבי צינצנות של טבליות ג'ינג'ר עכשיו הצרבות די אוכלות לי הגרון....
אבל אם יש מישהי שאין לה - שיהיה לה בכיף ולבריאות זה שעוד מישהי תסבול לא יהפוך את הסבל שלי ליותר קל....
יקירותיי, נדמה לי שלא הבנתן אותי נכון , אני האחרונה שאפגע באנשים ... אותה חברה שהיא בהריון יותר מתקדם ממני אמרה לי חכי חכי שיגיעו לך הבחילות וההקאות והצרבות וכו, אז עניתי לה בחצי חיוך שברוך השם יש לי בינתיים ממש הריון רגוע ... ואפילו נבהלתי קצת והתחלתי לקרוא פוסטים אם זה טיבעי בכלל , אני מאוד מזדהה עם החברות המקיאות שלי ומתקשרת אליהן כל יום לבדוק מה שלומן.... וואי ממש נכנסתן בי כאן . נשים בהריון והורמונים איזה פחד ... ברחתי חחחחח שיהיה יום מקסים לכולן , צום מועיל לכל הצמות ובשורות טובות .
נועהלי!! שיהיה לך הריון מקסים רגוע וכייפי והייתי שמחה לוותר כמובן על הבחילות וההקאות אבל לא איכפת לי כי בסופו של דבר זה למטרה עילאית! וזה הכי חשוב שהעוברים יהיו בריאים ויגיעו אלינו בזמן הנכון ואם אפשר אז בלידה קלה..... הכל באהבה יום נעים לכולם