שלום לכולן, אני חדשה-ישנה בפורום,
רק היום נרשמתי אבל עד היום הייתי אורחת קבועה וקראתי בשקיקה את כל העצות והתמיכה הרגישה כאילו היא מכוונת אליי, אז על כל זה, תודה!
מאחר לי בשעה טובה המחזור ובדיקות דם שעשיתי יצא חיובי (לא גבוה, אבל חיובי).
לבדיקות דם הפנה אותי רופא מהמרפאת חירום של מאוחדת (שלוקחים בה מספר ומחכים). כשקיבלתי את התוצאות, לא רציתי לסמוך על עצמי ומאוד רציתי שרופא יסתכל עליהם ויבדוק אותן. הבעיה שמאוד קשה להגיע לרופא במרפאת חירום, זה שעווות של המתנה. קבעתי תור לרופא הרגיל שלי, זה שאני רוצה שילווה את ההריון, רק שהתור הוא רק לעוד שבועיים.
האם לדעתכן זה בסדר לחכות שבועיים עד לפגישה עם רופא אחרי הבדיקות?
אני לחוצה מזה שרופא רק יסתכל לי על הבדיקות, יגיד בסדר יפנה אותי לעוד בדיקות אחרות ואולטרסאונד ועד שאני אקבע שוב תור ואראה באמת רופא עם כל הבדיקות יקח המון זמן.
אני כבר כמה ימים רודפת אחרי מרפאות ואחיות שיגידו לי מה אני עושה עכשיו, למי אני צריכה לפנות, איזה בדיקות לעשות, איך התהליך עובד וכו'..
יותר מהכל אני רוצה להיוועץ עם מישהו שיגיד לי שהכל בסדר ותקין ויסביר לי איך הולכים להתנהל החודשים הבאים, מה אני צריכה לעשות בכל שלב וכו'..
זה עושה אותי עצבנית

ואשמח לשמוע מנסיונכן איך מתנהל תהליך תחילת הריון אחרי שמגלים..
תודה רבה מראש על הכל!