קודם כל תודה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן, אני חדשה-ישנה בפורום,

רק היום נרשמתי אבל עד היום הייתי אורחת קבועה וקראתי בשקיקה את כל העצות והתמיכה הרגישה כאילו היא מכוונת אליי, אז על כל זה, תודה!

מאחר לי בשעה טובה המחזור ובדיקות דם שעשיתי יצא חיובי (לא גבוה, אבל חיובי).

לבדיקות דם הפנה אותי רופא מהמרפאת חירום של מאוחדת (שלוקחים בה מספר ומחכים). כשקיבלתי את התוצאות, לא רציתי לסמוך על עצמי ומאוד רציתי שרופא יסתכל עליהם ויבדוק אותן. הבעיה שמאוד קשה להגיע לרופא במרפאת חירום, זה שעווות של המתנה. קבעתי תור לרופא הרגיל שלי, זה שאני רוצה שילווה את ההריון, רק שהתור הוא רק לעוד שבועיים.
    האם לדעתכן זה בסדר לחכות שבועיים עד לפגישה עם רופא אחרי הבדיקות?

אני לחוצה מזה שרופא רק יסתכל לי על הבדיקות, יגיד בסדר יפנה אותי לעוד בדיקות אחרות ואולטרסאונד ועד שאני אקבע שוב תור ואראה באמת רופא עם כל הבדיקות יקח המון זמן.

אני כבר כמה ימים רודפת אחרי מרפאות ואחיות שיגידו לי מה אני עושה עכשיו, למי אני צריכה לפנות, איזה בדיקות לעשות, איך התהליך עובד וכו'..

יותר מהכל אני רוצה להיוועץ עם מישהו שיגיד לי שהכל בסדר ותקין ויסביר לי איך הולכים להתנהל החודשים הבאים, מה אני צריכה לעשות בכל שלב וכו'..

זה עושה אותי עצבנית ואשמח לשמוע מנסיונכן איך מתנהל תהליך תחילת הריון אחרי שמגלים..

תודה רבה מראש על הכל!
11 תגובות
עמוד 1
  • מתי היה המחזור האחרון שלך? (מנחשת שהוא סדיר יחסית אם את מדברת על איחור)
    כמה יצאה התוצאה של הבטא? יהיה יותר קל לעזור לך עם המידע הזה
    לפי מחזור אחרון אפשר להעריך את שבוע ההריון ואז בעקרון את אמורה להגיע לרופא סביב שבוע 6-7 לכשות אולטראסאונד לבדיקת דופק עובר, לעשות בדיקות דם כאלה ואחרות ולהתחיל בעצם מעקב הריון...
  • שיהיה בשעה טובה
    תקבעי תור לרופא נשים והוא אמור להפנות אותך הלאה.
    בעקרון את אמורה לעשות בדיקת ספירת דם בתחילת ההריון (רק לראות מה המצב הכללי שלך)
    אולטראסאונד אחרי שבוע 6 כדי לראו האם כבר רואים דופק (לא להלחץ לפעמים רואים דופק בשבוע 7 ו 8)

שיהיה המון בהצלחה
  • וכמובן כמובן כמובן....(טמטמת הריון שלי
  • מה תאריך וסת אחרון שלך? ומהי תוצאת הבטא ?
    תקבעי תור לרופא נשים שלך והוא ינחה אותך מה הלאה
    שיהיה המון בהצלחה
  • מצטרפת לשאלות
    תאריך ווסת אחרון נוכל לעזור לך ולדעת איזה שבוע את
    מה תוצאות הבטא
    ובדיקות דם כלליות שהיו לך ביד
    ואין צורך לפנות לרופא במקרה ויש הריון לפני שבוע 7-8 ... בשביל לראות שק ודופק אם הולכים לפני הרבה פעמים עדין לא רואים ונכנסים ללחץ מיותר ..
    וברוכה הבאה רשמית
  • אוקיי, אז זה בעצם בסדר אם אני מחכה עד שבועיים לתור לרופא נכון?
    המחזור האחרון שלי היה ב12/06 ז"א אם אני מחשבת נכון שאני בשבוע חמישי? ואם כך יש לי בערך ממילא שבועיים עד שאני צריכה לראות רופא..
    ותוצאות הבדיקות שעשיתי בתחילת השבוע היו 136 hcg, זה נחשב תקין לשלב הזה?

תודה רבה על האיחולים
  • נשמע תקין.
    את יכולה גם להתייעץ עם הרופא כאן בפורום של השאלות הרפואיות.

וכן, מספיק לראות רופא רק בעוד שבועיים, אם אין בעיות אחרות, כדי לבדוק דופק.

והריון תקין ומשעמם לך , מזל טוווווב

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• כן זה בהחלט תקין, את בתחילת ההריון והבטא מתחילה לטפס..
    עוד שבועיים לראות רופא זה בסדר גמור, לפי תאריך ווסת מחר את 5 שבועות בדיוק, אז שבוע 7 זה בדיוק הזמן לראות את הרופא

• שיהיה בשעה טובה והמון מזל טוב
    נראה בטא מצוינת לשבוע שלך
    אין לחץ.. רופא בעוד שבועיים זה בסדר גמור
    ואולי אפילו הוא יוכל לעשות לך אולטראסאונד לבדיקת דופק
    שיהיה בקלות ובידיים מלאות!

• הבטא תקינה לווסת האחרונה, נראה אפילו בייצת בזמן!
  • תודה רבה לכולכן!

הרגעתן אותי מאוד

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה