היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות , חדשה פה אבל כבר מלא זמן קוראת כל יום ולומדת המון :) ,קמתי הבוקר ויש לי כאבים ממש חדים כאלה כבר רבע שעה בערך, בצד ימין בבטן תחתונה מדי פעם זה נחלש ואז שוב מתחזק, מישהי מכירה? אוף לחוצה :(
12 תגובות
עמוד 1
הריון !? איזה שבוע את !? תתני קצת פרטים אולי נוכל לעזור לך
חח מהלחץ כן ברוך ה׳ בהריון שבוע 11+ תודה
מה זה כאבים ממש חזקים?? כאלה שאת לא יכולה להתיישר? בלתי נסבלי או הם נסבלים?? יכול להיות התחרבות הרחם זה דוחף את כל האיברים לכל מיני צדדים,למעלה, למטה...
תנסי לדחוף מים בכמות ולשכב, אולי קצת התייבשת...
זה כואב בקושי יכלתי להיתהפך, עכשיו קצת נרגע, ואני בצום אבל אתמול שתיתי מלא , קשור ?
אל תשחקי עם זה.
אם זה ממשיך הייתי הולכת למוקד או מיון או מתקשרת לרופא.
אם את עדיין רוצה לצום תתקשרי לרב תתארי לו מה את מרגישה. אין לי ספק שהוא יורה להפסיק לצום.
תודה רבה רבה !!
אז קודם כל מזל טוב במצבך ממש לא הייתי צמה בדיוק בשבוע שלך 11.4 התייבשתי והגעתי למרפאה עם הקאות וקיבלתי עירוי נוזלים ... אמרה לי הרופאה שתות לשתות לשתות אחרת תאבדי את ההריון ! ומאז שותהההההה ללא הפסקה מה שלא שתיתי בהריונות הקודמים !
כאבים חדים בצד ימין תחתון יכולים גם לרמוז על אפנדציט... לכי להבדק...
נראה לי מרוב ששתית מים עשית שם לחץ :-) זה קרה לי בכיפור. וגם הרחם ממשיך להתרחב אז זו הסיבה, אבל תמיד עדיף לבדוק גם מול רופא בשביל מה לקחת סיכונים מיותרים
תעדכני בריאות
ממליצה להיבדק על מנת להיות רגועה אבל גם לי היו כאבים הבנתי שפשוט הרחם מתרחבת לה.... אנחנו באותו שבוע בערך מה התל"מ שלך? שימי סרגל שנראה..... בשעה טובה!!!