מה אתן אומרות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חוות דעת:
    מה אתן אומרות על הריון אחרי הריון בהפרשים קצרים
    יתרונות וחסרונות
9 תגובות
עמוד 1
  • תלוי מה את מגדירה הפרשים קטנים...בין הבנות שלי יש שנתיים כמעט.אח"כ שלוש שנים ובעז"ה בין הקטן ללידה הבאה שנה וחצי...
    זה לא קל בכלל,אבל היתרון שהילדים גודלים ביחד בשלבים דומים וקל להעסיק אותם יחד.אצלי הבנות חברות ממש טובות
  • בדיוק מה זה הפרשים קטנים ... !?!?
    בין הילדים שלי יש שנתיים ו3 חודשיים היום הם משחקים נהדר ומסתדרים מצויין לא אומרת שאין שגעת לפעמים רבים וכאלה אבל הפרש מעולה ... הפרש יותר קטן יכול להיות נחמד ומגדלים אותם יחד אבל אני אישית עם תחילת הריונות קשים כל כך לא הייתי מסוגלת לחשוב על הריון שיש לי עוד תינוק בבית .... אני תמיד חלמתי על 4 ילדים עכשיו השלישית בדרך אז אולי כשאחליט אם בכלל להביא את הרביעי מאמינה שההפרש לא יהיה שוב פעם גדול כמו עכשיו בין הקטנה שלי לעוברונת ... עד שהתרגלתי לחיים עצמאים והילדים גדולים ומעסיקים את עצמם ולחזור לזה שוב אז צריך לשקול את הבא בתור אם בכלל ...

• היי!
    מצד אחד זה מאוד קשה לגדל שניים ביחד ביחוד בהתחלה, ומצד שני הם משחקים ביחד שהם גדולים ןעושים דברים ביחד. אני גם חושבת על עוד ילד בהפרש קטן מאוד. אבל מצד שני אני מפחדת מהקושי בהתחלה. עד עכשיו היו לי ילדים גדולים עכשיו יש לי עוד תינוקת בת חודש וזה מאוד קשה. אבל מצד שני הזמן אוזל ואני לא אוכל לחכות הרבה לילד נוסף.
  • לי יש רק ילדה אחת בת ארבעה וחצי חודשים
    אני לא יכולה לחשוב אפילו על עוד ילד בינתיים
    אני חושבת שמגיע לה את התשומת לב והיחס והחום והאהבה שלה
    ולא להפוך אותה לאחות ״גדולה״ בגיל שנה וקצת
    אבל כמובן שאי אפשר לדעת מה יהיה בהמשך..

ו... הילד שלך בן שנה היום?? מזל טובבב

• לי יש ילדה בת שנה וחמישה חודשים ותינוק בן 3 חודשים
    ההפרש ביניהם שנה וחודשיים
    אז אני פרט:
    ההריון השני היה יותר קשה בגלל שהגוף עוד לא התאושש מההריון הראשון
    הקושי נראה לי יותר פיזי כי זה שתי תינוקות ואת שניהם צריכים להרים בידיים במיוחד שהקטנה שלי התחילה ללכת רק עכשיו, אז יש קושי בלצאת עם שניהם כי אי אפשר להרים את שניהם. שניהם קטנים ואי אפשר לצפות מהגדולה להיות אחות גדולה כי היא עוד קטנה
    חוץ מזה אני בטוחה שהקטן יגדל קצת אז זה יהיה להם כיף ביחד, כי הם יוכלו לשחק ביחד באותם משחקים, ולא יהיה פער גדול ביניהם.

• בעד.

החסרונות הם הקושי ההתחלתי
    לא אתכחש אליו, נורא מאתגר.

מבחינתי היתרונות לוקחים, אם זה קשר הדוק שנרכש בין הילדים
    הגדול לומד לחלוק ולטפל, לדאוג ולהתחשב
    ואני רואה את משפחתו של חמי 555 - 100 איש סביב שולחן
    דודים נכדים ילדים סבא וסבתא, ממש תענוג.

כך זה לפחות אצלנו.

• כמו ששירה כתבה בדיוק

• לי יש תאומים ואח"כ בת עם הפרש של שנתיים וקצת.
    אצל התאומים זה היה טיפה שונה....

• ההפרש בין הבנים שלי הוא שנה ו - 10 חודשים.
    בהתחלה היה נורא קשה והרבה ייסורי מצפון על הגדול כי הוא לא מקבל מספיק תשומת לב...

היום אני שמחה שהקושי הזה השתלם, כי הם מעסיקים אחד את השני ואני אפילו יכולה לישון צהריים כמו בנאדם אם צריך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה