כאבים מוזרים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר שלום רב
    אני בשבוע 36 פלוס 3 ומשבוע שעבר אני מרגישה כאבי מחזור חלקם חזקים יותר וחלקם חזקים פחות וגם ממש לא עקביים. אתמול בלילה הרגשתי אותם הכי הרבה מבחינת העוצמה ומבחינת התדירות (כל פעם שהתהפחתי במיטה הופיע כאב למשך דקה בערך), והכאבים נמשכו גם אחרי שכבר קמתי ביום למחרת. חוץ מזה יש לי גם מידי פעם כיווצים והתקשות בבטן התחתונה.
    השאלות שלי: האם אלו צירים? ואם כן האם עלי ללכת לעשות בדיקה? והאם זה אומר שאני אלד לפני הזמן?
    תודה על התשובות...
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אכן מדובר בצירים
    כדאי ללכת להבדק
    זה לא בהכרח אומר שתלדי מוקדם, זה תלוי במה ימצאו בבדיקה, מבחינת פתיחה ומחיקה של צוואר הרחם

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה