היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות אשמח לעזרתכן מי שמבינה,אני חודשיים וחצי אחרי לידה ראשונה לפני הלידה מחזור סדיר כמו שעון כל 28 יום..עדיין לא קבלתי ואני מניקה חלקית ..אציין שאני לא שומרת כרגע .השאלה שלי היא..האם ייתכן הריון למרות שעדיין לא קבלתי את המחזור הראשון ? קרה למישהי? יש לי כל היום כבר שבוע הפרשות תמידיות מאוד צהובות (סליחה על התאור)
5 תגובות
עמוד 1
היי הנקה לא מונעת הריון אז כדאי לך להזהר
היי מותק, מה איתך? איך הולך?
מה עם בדיקת רופא? כבר עשית? אם עשית והכל בסיידר סביר להניח שעוד תקבלי בקרוב אלא אם כן...
תודה בנות על המענה..את האמת שעוד לא היתי אצל הרופאה שלי התורים אלייה מאוד ארוכים קבעתי כבר לפניי חודש והתור רק עוד שבועיים :/ באופן כללי יש בכלל דבר כזה להכנס להריון עוד לפניי שמגיע המחזור הראשון אחרי לידה ?
כן יש דבר כזה.. כי הביוץ מגיע לפני המחזור אז אם בייצת ונקלטת לא תקבלי מחזור גם שמעתי על שתיים שזה קרה להן
כן אפשר להכנס להריון תעשי בדיקה ביתית אם את לא נזהרת בכל מקרה שיצא מה שאת רוצה וגם המחזור יכול לעשות בעיות אחרי לידה הכל תקין