מין העובר בשקיפות- אומרים בד״כ? ומניסיונכן, אמין? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
גם אני מאוד רוצה שיגידו לי שיש לי בת למרות שמנסיוני בהריונות הקודמים בשקיפות לא אמרו לי בטענה שלא רואים
הריון שלישי אני רואה שאני ואת בטותו שבוע שיהיה לנו בהצלחה ולכל שאר ההריוניות
אצלי צדקו בכל הפעמים
אולי כי קל לראות ככל שמתקדמים השבועות? עשיתי בשבוע 12 בול פייס: ortal_hori
זה מוקדם מדי בשקיפות כדי לומר את מין העובר בוודאות, הרופאים בדרכ מסרבים לומר כי יש סיכוי גדול לטעות
שרון, אנחנו בול אותו שבוע ויום
לא תמיד אומרים ... שמעתי כבר על מקרים שטעו העיקר שיהיה תקין ובריא בעה
גמני כמוך מחכה לאותה תשובה יש לי עוד 3 שבועות דייט חחחח עם העובר שלי ואז נדע עם מי יש לי עסק שיהיו בריאים הכי חשוב אבל רוצה לקוות שזה גבר קטן זה הריון ראשון דרך אגב
גמני הריון ראשון ומאד מאד מאד רוצה בת.. אני שבוע 9+3.. תעדכנו כשיהיו תשובות בעז"ה
הריון שלישי יש לי שני בנים בבית בן שש ובן 4 ואני מאוד רוצה בת איזה קטע שאני ואת באותו שבוע
בנות! זו תקופה של בנים!!! כמה שאני רציתי בת אחרי 2 בנים וקיבלתי עוד בן
חחחח מה זאת אומרת תקופה של בנים? מהפה שלךך
לי אמרו וגם צדקו שיהייה תקין ובריא/ה
זה אומר שזו תקופה שרוב העוברים הם בנים
אז מתי כן יודעים את מין העובר?
צוצית נחכה ביחד ל5.8 ונראה אם צדקת בתקווה שכן כן כן ואם לא אז תהיה לי נסיכה קטנה העיקר הבריאות !!!
צוצית נחכה ביחד ל 5.8 ונראה אם צדקת בתקווה שכן והכי הרבה, תהיה לי נסיכה קטנה העיקר הבריאות!!!
בשלושת ההריונות שלי זיהו נכון את מין העובר בשקיפות בשבוע 12. בן, בת בן בהתאמה.
עשיתי אתמול בדיקה! ולא אמר לי כלום גם לא שאלתי..... רק מלשמוע שוב את הדופק כמעט התעלפתי מאושר........ אני מאוד סקרנית יש לי הרגשה שזה דווקא בן ובן הזוג ממש ממש רוצה בת ראשונה! מה שבא ברוך הבא!!
לולי - גם לי הבדיקה הבאה ב 5/8
בהריון הראשון בשקיפות, שבוע 11+ ראו בולבולון עומד....- אכן נולד בן בהריו השני בשקיפות אמקו 80 אחוז בת ובסקירה כבר 99 אחוז בת בריון השלישי - כמו בשני
איזה כיף לקרוא את כל התגובות...ובאמת שהעיקר שיעבור תקין ויהיה בריא/ה אך זה בלתי נמנע לחשוב על זה ולקוות..
גם אצלי הרופא לא טעה בשתי ההריונות הראשונה בת ועכשיו בולבולונצ'יק בדרך ב"ה 55555555 דרך אגב צוצית את צודקת במאה אחוז זה אכן תקופה של בנים כול החברות שלי או שילדו בן או בהריון עם בן בכלל פתאום לכולן יש בנים
ישראלית - גמני בהרין ראשון אבל שנינו רוצים בן עדכני אותי אחרי הבדיקה מקווה שגם תיראי בולבולוני קטן
ב2 ההריונות הקודמים שלי הרופא ניסה לנחש וטעה..ואמר שלא לסמוך על זה..רק בסקירה הראשונה אומרים בוודאות..בהריון הזה..בשקיפות הוא אמר שאולי זה בן ו..... יש לי בת(: אני בשבוע 27
בהריון האאשון אמר בן וצדק בהריון השני הרופא (רופא אחר) אמר בן ואפילומהכריז שהוא רואה בולבול בסוף בת