הגיוני שתחתוניות עם ריח טוב יגרמו לדלקת בשתן? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יכול להיות מאוד דלקת בשתן , תקפצי למראה לעשות בדיקה !
אני יודעת שהתחתוניות מבושמות עושות גירוי נוראי בעור!!!
כן כן.... מאוד יכול להיות. אחרי שסבלתי שנים- ביקרתי אצל הרופאת נשים והיא אמרה למרות שזה לא נעים תמיד, להשתמש רק בתחתוני כותנה ולהשתדל לשטוף את המקום עם מים בלבד. (ללא סבון שטיפה אנטימית כלשהי) בברור הבעיה נפסקה לאורך שנים טובות!!!!! חזר רק קצת אחרי לידה.....
תרגישי טוב!
תודה מאמי
חיובי תחתוניות בכלליות אינן מומלצות יותר גרועות הן הריחניות פשוט לא תורם לזרימת האוויר מה שכתבו לך כאן על תחתוני כותנה הוא נכון מאוד מאותה הסיבה הרופאי נשים שלי בישראל וגם בדרום אמריקה תמיד המליצו לוותר כמה שאפשר על התחתוניות גם במחיר של להחליף תחתונים כמה פעמים ביום ממליצה שטיפה רק עם דרמפון והבנתי שדלקת בשתן נפוצה בהריון וניתן לטפל לי התחיל משהו קטן שגילו בבדיקת שתן אתמול ונתנו לי כדורים לכמה ימים לא הרגשתי כי לא שרף לי אבל בבדיקת שתן ראו התחלה של זיהום בשתן
יום נעים לכולם
מאמי אם זה באמת דלקת ואת רוצה משהו שמתאים להיריון ממליצה לך לקחת תוסף של סולגאר של חמוציות וויטמין סי שמעביר את הדלקת... אבל תתיעצי עם רופא לראות שאת לא צריכה לקחת אנטיביוטיקה ואל תזניחי! וכמובן כמו שאמרו לך פה תפסיקי עם התחתוניות המבושמות, זה ממש ממש לא טוב... (אני באופן אישי לא יכולה לותר על תחתוניות אבל משתדלת להחליף כמה פעמים ביום)
הללוש ודינוש היפים שלי
אכן יכול להיות הרופא נשים שלי תמייייייייייייייייייייייייד המליץ לי ללא ריח'אלוורה וכו.... רגיל !
שורף רק בזמן הפיפי או שורף גם בלי קשר? אם לא רק בזמן הפיפי, יכול להיות שזה פטריה. מנסיון מר, במיוחד עם התחתוניות הריחניות...
לא יכול להיות אלא בטוח!! תחתוניות בכללי פחות מומלץ ואלא עם הריח ממש לא בריאות
ברוך השם הספיק לעבור לי איך שהתחיל לשרוף לי וראיתי שאני כל רגע רצה לשירותים הוצאתי את התחתונית וזה עבר