היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום בנות, סוף סוף עם תשובה חיובית.. אני מחפשת עכשיו רופא שילווה אותי בהריון. דרך מכבי ואולי גם פרטי אני גרה באיזור רחובות. המלצות חמות מישהי?... תודה!
6 תגובות
עמוד 1
ברוכה הבאה
איזה כיף בשעה טובה! הריון ראשון שלך? שימי סרגל...... איני יכולה להמליץ על רופאים כי איני גרה בארץ אני הלכתי לרופא לראשונה בשבוע 8 לשמיעת דופק והיה מדהים! שיהיה לך הריון כייפי ויעבור בקלות
יום נעים לכולם
תודה בנות! כן קבעתי קצת מוקדם ב.דופק.. אני אדחה יש המלצה אז למישהו פרטי?...
ברוכה הבאה!
דווקא צריכות להיות כאן כמה בנות מאזור רחובות.. אני יודעת שלפני 4-5 שנים היה מישהו טוב בנס ציונה בקניותר (שמקבל דרך מכבי) אני רק לא גרה באזור יותר אז אין לי מושג אם הוא עדיין שם אני אנסה לחפש באתר מכבי רשימת רופאים אחורה... נראה אם זה יתן לי לראות כל כך אחורה בכל מקרה במכבי הרופא לא עושה יותר מדי... נותן הפניות לבדיקות שצריך ואת הבדיקןת בדרכ עושים במכון...
יש בקניותר מישהו מעולה- דר הוד. אבל רק לא.ס. רציתי רופא הריון שיבין את הרגישות של ההריון הזה ולא יזלזל כשארצה לוודא שהכל בסדר.. ראשון נס ציונה רחובות, הכל הולך... אם תשמעו