ילדתי!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • במוצאי שבת ב14/7 נסיכה קטנה ומושלמת במשקל של 3470. ילדתי בלידה רגילה-מלקחיים אבל ב"ה לא בקיסרי. בשבת בשעה 5 לפנות בוקר התחלתי להרגיש צירים כל 10 דק' ובשעה 19 כבר היינו בבית חולים עם פתיחה של 3.5 סמ'. בפתיחה של 4 לקחתי אפידורל אחרי מקלחת. בפתיחה של 10 התחיל קצת בלגאן:היו האטות בדופק של העובר והכניסו לי מוניטור פנימי והרחם לא היה נראה לצוות הרפואי והרופא החליט שמכניסים אותי לניתוח. אני ובעלי התחלנו לבכות וביקשתי מהרופא שיעשה את המקסימום שהוא יכול כדי שאלך רגיל ולא בניתוח והוא בתגובה אמר:גברת הרחם שלך בסכנה והעובר במצוקה. המשכתי לבכות והתפלתי לה' שיעזור לי. הרופא אמר שמכנעסים אותי לחדר ניתוח ושם ינסו ליילד אותי עם מלקחיים ואם זה לא ילך אז עושים לי ניתוח ואני ובעלי ממשיכים לבכות. הכניסו אותי לחדר ניתוח ומנסים ליילד... כל פעם שהרופא אמר ללחוץ לחצתי כמו מטורפתתת ובשיא הכוחח לא ענין אותי כלום רק לא לעבור עוד הפעם ניתוח. אחרי 3 לחיצות יצאה הנסיכה שלי בלידת מלקחיים ובלי ניתוח.... במעמד זה אני רוצה להודות לבורא עולם שהיה לצידי בכל רגע,שלח לי סיעתא דישמיא חסדים מרובים עד עין קץ,שליחים נאמנים ולידה שהיא מעל לטבע!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה