היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות אז היום הייתי בלניאדו, לקחתי 2 אופטלגין 20 דקות לפניי הבדיקה שהתחילה בדיוק בזמן ונמשכה רק כמה דקות, תודות לשרונה הייתי מאוד רגועה היום (תודה בובה) , זה באמת קצת לא נעים אבל זאת ההגדרה וזה לא כזה נורא, עד שהכינו את המכתב עם הארבע שורות שהכל תקין כבר כל הרגישות עברה... אז מבצע צילום רחם עבר בהצלחה!! עכשיו מקווה לזכות ולהיכלל בסטטיסטיקה של הריונות טבעיים מייד אחרי צילום רחם (אם השחלות הפוליציסטיות הנחמדות שלי יבייצו בטעות בלי הורמונים) לילה טוב בנות..
"אל תחכי, אל תתני לחיים לעבור בשחור-לבן אני אוסיף לך צבעים - אני בא להציל אותך״
6 תגובות
עמוד 1
איך אני שמחה בשבילך בובה!! ברוך השם הכל בסדר זה הכי חשוב!!! ואמן נכנס לסטטיסטיקה....
"לא אל תדאגי ילדה הכל יהיה בסדר תפילותייך מתקבלות שם במרומים אלוקים לא משיב ריקם דמעותיה של בת מלך שבוקעות את כל הרקיעים "
שמחה בישבילך שעבר לך קליל
תודה בנות, על כל החיזוקים.. אוהבת אותכן גם בלי להכיר
"אל תחכי, אל תתני לחיים לעבור בשחור-לבן אני אוסיף לך צבעים - אני בא להציל אותך״
איזה יופי! אמן שתיכנסי לסטטיסטיקה. אצלי גם הריון קודם וגם עכשיו התרחשו מחזור שני אחרי צילום רחם (ובשניהם היה תקין ולא כואב...) בהצלחה!!!