הצילו!! הבית על גלגלים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות...אני מתפקדת חצי ממה שבד"כ....אי לי כוחות כבר בערב
    הבית נראה כמו ג'ונגל במצב הטוב
12 תגובות
עמוד 1
  • מזניחה כמו גדולה
  • גם הפורום הזה לא ממש תורם לניקיון הבית
  • לצערי מזניחה... עושה בחלקים ובעיקר מדמיינת את עצמי עושה חחח
  • שבוע שעבר בעלי ניקה...
    כרגע אני מנקה רק בתיאוריה ...

אני מגיעה בערבים ובקושי מתפקדת :(

• בעלי רוצה לתלות אותי אני אומרת לו עוד מעט ו... נרדמת חחחח

• אני עומדת מול השולחן ושואלת את עצמי אם יש לי כוח לסדר או שלא....
    מזיזה שני דברים והולכת לישון.......
    אני פשוט לא מסוגלת!
    התחננתי אתמול בפני בעלי שיטאטא ויעביר סמרטוט בסלון (רק כדי להעביר את השחור....... מכל הארטיקים והשלוקים...........)
    הוא לא שמע ולא ראה אותי בעיניים-גם אחרי שאמרתי לו את זה בפעם הרביעית,הוא אמר: מה?

• טוב שאתן לוקחות את זה בהומור. אני למדתי מניסיון לא לריב עם בעלי על העניינים האלה.. האמת שהוא עובד גם ככה קשה ועד מאוחר...אז אני משלימה עם זה שזו תקופה כזו..וגם זה יעבור

• תגידי- יש ברירה?!

• בהתחלה היה אסור לי לקום מהמיטה אבל היה קשה לי לראות את הג׳ונגל שלי ( בכל זאת בית עם ילדים ) אז בלי שאף אחד היה מרגיש הייתי מסדרת בעדינות עד כמה שיכולתי
  • האמת שבשבועות האחרונים הבחילות וההקאות הורגות אותי ואני בקושי ישנה בלילה.. כל הזמן מתעוררת להקיא
  • אין ברירה... מכורח המציאות עושה פחות.
    בעלי עוזר המון ברוך ה'.
  • ככה זה אין מה לעשות

שהבעל ירים שרוולים ויעלה לעבודה !!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה