היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכולן וסליחה שלא הייתי פה הרבה זמן אך אני זקוקה לייעוץ דחוף: ילדתי לפני כ5 חודשים ועד היום אני מניקה מלא. העניין שלפני כחודש חשפתי את ביתי פעם ראשונה לבקבוק והיא לא מוכנה לקבל שום בקבוק. וכבר קניתי את כל סוגי הבקבוקים מאוונט נטורל ועד לפשוט ביותר של הסופר פארם אך הילדה לא יודעת שזה אוכל היא פשוט נוגסת עם השיניים כמו נשכן. המליצו לי על בקבוק סרבנים של breastbottle adiri כמפלט אחרון אך הוא עולה 170 שח. אני מוכנה לנסות לרכוש אותו למרות מחירו המופרז ולנסות את זה כי אני כבר לא יודעת מה עוד לעשות, אני צריכה לחזור לעבודה והילדה לא מוכנה לקחת בקבוק. אשמח לעצה דחופה ??? תודה שירלי
3 תגובות
עמוד 1
אצלי היא גם לא אהבה בקבוקים ו"נשכה"כמו שאת מספרת, אבל בסוף התאפסה על ה-MAM
זה הבקבוק? כי אם כן לא יודעת איפה מוכרים אותו ב - 170 שקל
צר לי לאכזב אותך- לא יעזור כלום עד שהבת שלך תסכים לא לינוק ממך! לא בקבוק כזה או אחר ולא נעליים. כיף לה איתך! טעים לה! ונעים לה!