תינוק וקופ״ח כללית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי כמה שאלות:

אני בקופ״ח מכבי, מחכה לינואר כדי לעבור קופה (החל מינואר יש חוק שמחייב להעביר את זכויות הביטוח הסעודי כשעוברים קופה)
    במכבי נאמר לי שהתינוק נרשם אוטומטית לקופה שלי בעת הלידה... אבל האם מישהי יודעת מה ואיך רושמים אותו ישר לכללית?

ושאלה שניה, האם מישהי מכירה רופא ילדים מומלץ באזור הרצליה או רעננה בקופ״ח כללית?
    צריך ללכת עם התינוק למעקב או בדיקה ראשונית אצל רופא ילדים או רק טיפת חלב בהתחלה?

4 תגובות
עמוד 1
  • התינוק נרשם אוטומטית בקופה שאת נמצאת.
    לא נראה לי שאת יכולה להעביר אותו לבד.... בד"כ זה משפחתי.
    לאחר הלידה יש צורך ללכת לטיפת חלב כדי להתחיל מעקב
    אפשר להגיע ישר לחיסון של גיל חודש ובדיקת רופא ילדים(של טיפת חלב-לא חייבים רופא ילדים).
    (זה מה שאני עושה...כל אחת לפי שיקולה)
    מה שכן חשוב מאוד-
    בגיל שבועיים צריך להבדק אצל אורטופד לבדיקה כללית ולמפרק ירך ולעשות צילום רנטגן של מפרק ירך. חשוב מאוד כדי לראות שהכול תקין בעז"ה.

בהצלחה!

• שכחתי לציין שבעלי בכללית
  • תלוי ברופא, לדרוש בכל אופן הפניה למכון רנטגן.
    במכבי זה דווקא פשוט.
    מקווה שיעבור לשלום בעז"ה!
  • אפשר לרשום אותו בכללית עם בעלך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה