היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מחר יש לי סקירה... יאוווו שיעבור כבר היום הזה...... צריך להתכונן מראש? למשהו? אני יודעת שרצוי לאכול שוקולד או משהו מתוק וככה העוברון פעיל יותר... ידוע לכן כמה זמן לפניי עדיף? כמה זמן לוקח לשוקולד להגיע לעוברון???
17 תגובות
עמוד 1
אין זמן מוגדר וקבוע.... אני אוכלת 5-10 דקות לפני......
איזה כייף תהני מהבדיקה !!! אני אף פעם לא אכלתי לפני ... והם שיתפו פעולה יופי
בהצלחה בבדיקה ושיהיו בשורות טובות אמןןןןן בדיקה כייפית ומרגשת תהנו
תודה בנותתת... מחכה כבר.. כולם עושים פה התערבויות בעבודה... כולם אומרים בן... חוץ ממישהי אחת שחושבת בת...
יאללה נראה מה יהיה... אולי אני אשאיר אותם קצת במתח חחחח
תהניייייייי
תודה שירוש!!
איזה כיף!! לי היתה את הבדיקה ביום ראשון וזה כ"כ מרגש!! הם כבר ממש נראים כמו בני אדם. לי הרופא אמר לאכול משהו מתוק שעה לפני. אצל הבן זה נראה עבד אבל הבת קונצרית ולא ממש שיתפה פעולה. אז...תאכלי, להזיק זה לא יזיק
תלוי מה את אוכלת... אם זה שוקולד הוא בדרך כלל משפיע די מהר תהני בבדיקה ושתעבור בשלום
איזה כיף!! תהני
תהני
יו מרגש!!! תהני לך ותעדכני הא
בהצלחה!!!! אני מתרגשת בשבילך!!!!
לא לשכוח לעשות פיפי לפני הבדיקה! ותעדכני!!!!!
איזה כיף.. אהובות!!!
מאמי תעדכני איך היה ... :):):)))
צריך להתפנות לפני כל א״ס... כמה שפחות הפרעות לראות את העובר תעדכני מתוקה ובעיקר תהני מכל רגע של קסם