היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עם העוברינה....ערכת משקל תקינה טפו טפו 1.500 הראש כבר למטה האמת בטוחה שהרגשתי את ההתפכות שלה לפני שבוע ! אמרתי לרופא תגיד עד כמה הבטן שלי קטנה !? אמר נו באמת התחילו כל הסבתות להגיד לך ...
14 תגובות
עמוד 1
איזה יופי מאמי!!!
כייף גדוללל בהריון הזה הכל מרגיש לי כמו פעם ראשונה ... מעניין למה
:))) איזה שבוע את?
מופיע בסרגל שלי
איזה כיף..!!!!!!!! ראית אותה גם בתלת מימד? איזה דבר מדהים זה..!!!
:)) אני לא לבד! חח וכשעשיתי סקירת מורחבת הייתי שבוע 21+4 והרופא אמר שזה מתאים ל22+3 זה מהווה בעיה? הערכת משקל הוא אמר לי שרק בעוד שבועיים וחצי ככה
היום לא בתלת מימד ... בדיקה רגילה ערכת משקל וכו אבל כן התלת מימד מדהים הורס , המחשוב מפעם לפעם יותר מתקדם גם מתקופת רואי היה לי תלת מימד אבל היום זה באיכות מדהימההההה יש לי בוק וגם בדיסק DVD
את ואחותך ביחד בהריון??????????????
איזה כיף! ב״ה שהכל בסדר גם לי בשלושת ההריונות היתה בטן קטנה זה קשור למבנה גוף שימשיך קל ותקין ב״ה
שיר את לא לבד אביבית
איזה כיף שאתן בהריון ביחד! לי יש הערכת משקל בעוד 3 שבועות ואני ממש סקרנית לדעת אם היא גדלה כי במורחבת הרופא אמר שהיא קטנה מדי...
בלי עין הרע שימשיך ככה קל תקין ובידיים מלאות 55555555