אני מודאגת.נראה לכם יש ממה???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני יודעת שאני ישמע פרנואידית.אבל בעקבות הנסיון הלא טוב עם אורי אז אני בלחץ.......
5 תגובות
עמוד 1
  • אורי בן 5 והוא עדיין מדבר לקוי?

תראי בעיקרון עד גיל שנתיים שאומרים ממש מעט מילים זה בסדר גמוור!
    כל ילד וההתפתחות שלו.
    אני מכירה ילדים שמדברים כבר מגיל שנה וקצת שוטף!
    אבל גם מכירה כאלה שהתחילו רק בשנתייים אפילו שנתים וקצת רק לזרום בטתף של מילים. זה מאוד אינדיוידואלי לכל ילד.
    אבל בגל שאת אומרת שהיה משהו או שיש עם הגדול שלך.. אז נראה לי שכדאי לבדוק מעכשיו וללכת לקלינאית תקשורת מוקדם מאשר מאוחר.
  • הבת שלי לא דיברה עד גיל שלוש כמעט כלום.
    עשינו מלא אבחונים,בדיקות שמיעה, ראיה, קלינאיות ושום כלום!
    היום היא בת 4+ ולא ניתן לסגור לה את הפה... ואיזה פה....

• אחיינית שלי בת 3 ורק עכשיו התחילה לדבר , אמרו להם שעד גיל 3 לא תדבר יצטרכו לעבור לטיפול אחר ...
    אנחנו תמיד אמרו לאחי שהם קצת אשמים בזה בגלל שהם היו מדברים בשבילה נויה רוצה לאכול , כן נביא לך , כזה כן כזה ... והכל כשהם מדברים והיא רק מזיזה את הראש או הידיים ... כאילו דיברו בשבילה הרימו אותה לכל מקום ממש לא נתנו לה צאנס לדבר והכל היו עושים במקומה והיא היתה רק מצביעה ! וביום בהיר אחד לני כמה חודשיים הילדה התחילה לדבר כל מה ששמרה בבטן פתאום הוציאה....

ואורי מאיזה בחינה לא מדבר ברור ..
  • אורי לא מדבר ברור מבחינת היגוי....
    ז"א זה נקרא מודעות פונולגוית....למשל עגבניה הוא יכול להגיד עבניה.....
    מחשב-משב.....
    ודווקא ליאירוש אני נותנת מלאן הזדמנות לדבר...יושבת איתו המון ומראה לו הכול...ומסבירה.אבל זה נראה כאילו הוא הולך כמו אח שלו הגדול....אני רועדת מפחד מזה ואין לי כוחות נפשיים ופיזיים לעבור את כול התהליך הזה(שעדיין לא נגמר עם אורי) שוב....
  • בהצלחה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה