בניית סדר יום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    פיצית תחגוג שלושה חודשים בשבוע הבא.
    ואנחנו מתכוונים להכניסה למסגרת בעוד כחודש.
    ברצוני לבנות לה סדר יום שישרת אותנו וגם אותה עם הכניסה למסגרת.
    השאלה היא איך עושים זאת?
    כולם אומרים שלא מעירים תינוק ישן אז מה שקורה כשרגע הוא שלפעמים היא נרדמת באמצע היום ל-5 שעות.... (ואני מפחדת להעיר)
    בנוסף בלילה היא נרדמת לבד אחרי אוכל ואמבטיה בסביבות השעה 20 ועד לפני כשבוע הייתה מתעוררת בסביבות 4 לפנות בוקר מסיבה לא ידועה כעת התחילה להתעורר ב-3 וזאת למרות שהגדלנו את גודל הארוחה מ-150 ל-180. יש לציין שמיד עם תום ארוחת הלילה הקטנה חוזרת לישון יפה כמו גדולה עד 8 בבוקר. האם למישהו יש תובנה בעניין ויכול לעזור ולתת טיפים איך לארגן את היום וגם את הלילה בצורה האופטימלית ביותר?
    זאת ועוד- עולה השאלה האם עכשיו כשהיא הולכת להיכנס למסגרת כדאי בכלל לייצר לה סדר יום או שלחכות לכניסה למסגרת ושם כבר ממילא יעשו לה סדר יום מובנה?
    תודה מראש,
    קרן
5 תגובות
עמוד 1
  • אני בעד לתת לילד את הצרכים שלו.
    לישון כשהוא רוצה,ולאכול גם.
    לפחות עד גיל 6-10 חודשים.
    במעון פחדו שאני כן רוצה להעיר אותה כדי שתאכל,
    ואמרתי להם שמה פתאום- שתישן! היא תקום,תהיה רעבה ותאכל.....
    הם גדלים בשינה....
    למדתי שאנו פה בשבילם- ולא הפוך....

• במסגרת בהתחלה אין כל כך סדר יום לקטנטנים הם אכלים וישנים בלי שעות ולא מעירים אותם ... רק לקראת גיל מאוחר יותר מרגילים אותם לשעות ....
    בהמשך השעות שינה מתקצרות הם ישנים 3 פעמים ביום שנצ צהרים מוקדמת ועוד פעם לקראת ערב כזה ועם נוספת שנת לילה ... ולילדים יש גם המון פעמים סדר יום ונה בין הבית לגן ... אם רגילים לישון בבית 5 שעות לא מחייב שגם בגן ישנו ככה .. תזרימו איתה ולאט לאט הכל יסתדר

בהצלחה !!!!

• תודה רבה על התגובות המהירות, בגדול אני די זורמת...
    הבעיה היא שעם הכניסה שלה למסגרת אז אני אמורה לחזור לעבודה.
    אני עובדת ככלכלנית בחברה גדולה (כבר 7 שנים). וזה תפקיד שדורש המון ריכוז ודיוק.
    ואני מפחדת מאוד שבגלל שאני לא כ"כ ישנה בלילה זה יפגום בעבודה שלי.
    אגב, היא ישנה מצוין בלילה אבל לי יש קושי מאוד גדול להירדם מאז הלידה ואני לא יודעת מה לעשות עם זה אם כי בשבועות האחרונים מצאתי פתרון של קריאת ספר לפני השינה זה קצת עוזר. מקווה שזה יסתדר מתי שהוא.
  • בקרוב שתחזרי לעבודה תצליחי להרדם מעולה ורק תחלמי על לקרוא עמוד אחד בספר
  • אביבית העניין הוא שאני מתה מעייפות אבל לא מצליחה לישון מרוב מחשבות שרצות לי בראש.... גם עכשיו אין לי באמת זמן כוח או חשק לקרוא ספר אני עושה את זה רק כדי להחליף תקליט בראש ולנקות את הראש במחשבות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה