אין לי כוח לקום ולהכין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שניצלים
    אני בסלון מרוחה..אתמול הייתי עם הקטנים שלי בתערוכת הדינוזאורים..והיה ככ חם..וכמה שעןת בחוץ השביתו אותי לגמרי..
    אין לי כוח אפילו לקום להתחיל להכין להם..מן עייפות ומצב רוח כזה..
    סתם הייתי חייבת לשפוך
10 תגובות
עמוד 1
  • החום הזה מעייף ... עכשיו נכנסתי הביתה. וכולי מרוחה במיטה .... תכף צרכה לאסוף את הילדים מהקייטנה ואין כח לזוז ...
    אבל יאללה אחותי אין לנו הרבה אופציות ... פשוט לקום להכין , לעשות , לסדר וכו ... אחרת מי בדיוק יעשה ?!
  • ככ מבינה אותך, החום באמת מתיש
    אבל אין ברירה תנוחי אחרי שתעשי מה שאת צריכה

• אני מהשניה שאני מתעוררת בבוקר אני כבר רואה איך היום שלי גמר כשאני הופכת לסמרטטת
  • עכשיו איכשהו הזזתי את עצמי..אביבית צודקת..החום בלתי נסבל אבל אני במזגן..ועדיין מרגישה ככה...לא שההרגשה הזאת חדשה לי בהריון..
    זה מה שאני יעשה..אני יכין עכשיו, ירדים את הקטנה..מתן כבר לא בעיה..הוא רוצה להזמין סרט בVOD ...חחח ואז אני ינוח..
    איזה כיף שהם כאלה עצמאים כבר ולא צריך לפחד ללכת לשים את הראשלרגע..
  • שמתי את הראש קצת והתעוררתי לחיים
    שניצלים טיגנתי , אורז בשלתי, תפוח אגמה ובטטה אפוי בתנור ... אה וסלט חתכתי ... אחלה צהרים יש להם חסר להם ונשמע תלונה
  • אביבית..כל הכבוד לך אנחנו באים!!!!!!
    חחחחח
    אני רק הכנתי שניצל (אבל יצא טעים באמת) ואורז אבל ממש עשיתי טובה...
    וזה שוכבת עכשיו כאילו בישלתי לגדוד..מה נסגר איתי.
    הם עצמאים זה כיף נכון אבל מתן יושב דבוק לסרט הצ'יוואווה מבברלי הילס וכל שניה אימא תביאי לי תביאי לי
  • יאללה בואו ....
    כן הקטנים האלה תביאי תביאי .... מה אני מלצרית משרתת , אבל מה לעשות מביאה להם
  • אולי אני אשלח לך את הקישור של החתימה שאני רוצה ואת הסיסמא בפייסבוק ותראי?
  • כן ברור שנביא העיקר שישבו ולא יקומו
  • שלחי לי את הקוד שהופיע לך באתר של הסרגל בפייס עם הסיסמה ואני אכניס לך ונראה מה הבעיה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה