היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ראיתי, מעולה, תחכי קצת טוב? אני מארגנת את נהוראי לארוחת 4 ואעשה לך
לא יודעת..אני משתגעת מזה נכון שבפרופיל מתחת לחתימה יש 2 חלונות קטנים כאלה שניהם על מצב "כן" והעתקתי את הBBCODE וזהו
תנסי לרשום תגובה ולמטה רשום כלול את החתימה שלי בפרופיל .... תראי אם יש וי !? מאוד מוזר ...
נסיון שוב
מוזר ...
נסיון אחרון ודייי
הנההה יופי!
יגעת ומצאת תאמין
יווו אביבית הצלחת לרגע זה הופיע ואז בהודעה הבאה נמחק
לא יכול להיות... כנראה שמת את הקוד כאן בתגובה
הנה רעיון,
תשמעי תותי בואי תדביקי כאן בתגובה רגילה את הקוד של ה bb code תשלחי את התגובה כרגיל וראה אם זה עולה...
אני 0אביבית) מנסה לראות מה מקולקל בחתימה הזאת
הנה מעולה! הקוד עובד. עכשיו את אותו הקוד, תדביקי בחתימה בפרופיל..
שירה אנחנו יודעות לעבוד עם הקודים האלה חחחח אנחנו כאן מימי אנטיקוקוס ... פשוט מוזר הסרגל מתעקש לא להופיע שעושים בפרופיל תצוגה של חתימה הוא מופיע ... הוי פה למטה מסומן כ הצג חתימה שלי ... משהו מוזר .....
אפילו העתקתי את החתימה שלי לפרופיל שלך וכלום
שלחי לי פרטים ואני אבדוק חחחח
יאללה צוצית נראה אותך
תגיבי רגע
נסיון
תותי תראי מה אנחנו עושות בשבילך חחחחחחחחחחחחחחחחחח רק שתופיע כבר החתימה
החתימה שלך בסדר גמור... לדעתי יש תקלה....
תקשיבו חמודות שלי אם עד שאני מסיימת להכין את הצ'יפס המעצבן הזה שעכשיו הבן שלי נזכר שבא לו כמו במקדונלדס, החתימה לא מוכנה אני תופסת קריזה
קרב חתולות???? מגניב!!!!
כבר התחלתי להכין וחוץמזה כבר אמרתי שאין לי כוח להקים את עצמי היום? אני חייבת איכשהו להשיג את המתכון הסודי של הצ'יפס של המקדונלדס. כמו בבוב ספוג
נראה לי שמצאתי פתרון ... תכף נראה ... ואם כן אספר לכן אביבית
טוב תקשיבו רגע,
תכניסו את הלינק של הסרגל (לא את ביבי, את הקישור הישיר) לתוך קוד ה- img כמו שמכניסים לינק תמונה. קאפיש? הבנתן על מה אני מדברת?
ואם לא תצליחו אעלה על המחשב בגלל שאני לומדת בניית אתרים יש לי תוכנות שמפרקות לקודים. נראה מה הבעיה ומה עובר על החתימה העקשנית הזאת