התייעצות לגביי דירה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ובעלי מחפשים מזה כמה זמן דירה ונפלה לידינו הזדמנות ורציתי לשמוע דעתכן אז ככה: אין בידינו לקנות בית בסכומי עתק ולכן חיפשנו מציאה אז מצאנו דירה בבניין שעושים בו פינוי ובינוי מי שלא יודעת זה פרויקט שמרחיבים את הדירות ב2 חדרים שאחד מתוכם הוא ממד ומרפסת ומעלית עכשיו הפרויקט כבר התחיל אבל הקבלן חרג בבנייה , הוא הוסיף קומה נוספת בלי אישור ו7 מטר חריגה בכל דירה עכשיו הדירה שמצאנו היא 5 חדרים וממש במחיר מציאה דרך מישהי שאנחנו מכירים 835 אלף ואנחנו יכולים לעמוד בזה אבל כל הקטע עם החריגה מפחיד אותי שהבניין לא ימשיך להיבנות ויתקע ככה שנים ואז כביכול אכלנו אותה כי כרגע אין מעלית וזה קומה 4 והמרפסת ללא מעקה , מה אומרות ? מה דעתכן אשמח לשמוע. יש לציין שדיברתי עם העירייה שאמרו לי שבסוף יהיה אישור אבל אין צפי מתי וזה יכול להיות גם עניין של שנים

4 תגובות
עמוד 1
  • מקפיצה אשמח לשמוע דעה
  • אבל אמרת שהפרויקט התחיל לא? או שהוא נעצר בגלל החריגה בבנייה?
    הללוש ודינוש היפים שלי
  • התחיל ונעצר בגלל החריגה

• הקבלן מחוייב לבעלי הדירות לא? ואמורה להיות ערבות בנקאית לטובת הדיירים?!? צריך לבדוק את החוזה עם הקבלן ואם הבניה נעצרת לממש את הערבות הבנקאית ולקחת קבלן אחר שיסיים בניה

אגב זה לא פינוי בינוי, זה תמא 38 רגיל (בפינוי בינוי הורסים לגמרי את הבניין)

אם לפי החוזה אין מה לעשות עם הקבלן אז זה סיכון שלא בטוח שהייתי לוקחת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה