מה אוכלים מחר?/יום שישי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

6 תגובות
עמוד 1
  • שאלה טובה ןאביבית
  • האמת שאני אצל אמא שלי אבל כשאני בבית אז מתי פעם אני מכינה דגי מושט גדולים ושלמים בתנור עם בצל,עגבניות ותפוחי אדמה. לפני זאנחנו אוכלים את זה אני מכינה בורקסים מוקפאים בתנור עם רוטב פטריות מעל (לא מכינה אלא קנוי) ולפעמים אני מכינה גם עוף בתנור,מרק תימני,בורקס ממולא בבשר טחון,ממולאים וכו' וכו' מקווה שעזרתי....

• האמת שאני אצל אמא שלי אבל כשאני בבית אז מתי פעם אני מכינה דגי מושט גדולים ושלמים בתנור עם בצל,עגבניות ותפוחי אדמה. לפני זאנחנו אוכלים את זה אני מכינה בורקסים מוקפאים בתנור עם רוטב פטריות מעל (לא מכינה אלא קנוי) ולפעמים אני מכינה גם עוף בתנור,מרק תימני,בורקס ממולא בבשר טחון,ממולאים וכו' וכו' מקווה שעזרתי....

• סלטים תפוא ,תירס ,סלק, מטבוחה
    דגים מרוקאים, בורקס בשר, צלי בשר בפטריות ויין
    חמין למחרת

רעיונות לבישול
    עוף ממולא באורז וצימוקים
    צלי בשר בזיתים
    מיני סטייק בכוסברה ופלפל אדום
    גולאש
    סטייק בחרדל ודבש

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה