איזה כיף זה שדברים מסתדרים.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סתם רציתי לשתף אתכן בכמה דברים טובים שקרו לאחרונה...
    אז....דבר ראשון בסקירה המוקדמת לפי דברי הרופא העוברים מתפתחים מצויין ו...יש לנו בן ובת, לא יכולתי לבקש לטוב מזה.
    ובנוסף לזה חתמנו על חוזה לדירה ביום רביעי ואני פשוט מאושרת, אני ממש לא מאמינה שזה קרה!! אמנם אנחנו נעבור באמצע חודש שביעי בערך וזהל א יהיה קל אבל נראה לי עדיף מאשר לעבור עם שני זאטוטים קטנטנים (במיוחד לאור העובדה שלדירה שאנחנו גרים בה כרגע בחיים לא הייתי מכניסה אותם.)
    בנוסף לכל זה, אבל זה פחות חיובי, בעבודה נהייה ממש קשה,, כל היום להיות על הרגליים, ונראה לי שהבוסית ממה שונאת אותי ומתה לגרום לי להתפטר אבל...אני לא אתן לה כי אני חזקה!!!
    אז זהו, סתם רציתי לשפוך ולשתף קצת :)
7 תגובות
עמוד 1
  • איזה יופי תאומים!!!!
    בן ובת
    פשוט נפלא
    שימי סרגל
    הריון ראשון שלך?
    אתם עוברים לגור בשכירות או קניתם דירה?

יום נעים לכולם
  • ניסיתי לעשות סרגל פעם אחת וממש לא הסתדרתי עם זה...צריכה שמישהי תסביר לי צעד אחרי צעד :)
    זה הריון ראשון ו...לשמחתי אנחנו קונים דירה
  • איזה יופי
  • מזל טוב
  • היא יודעת שאסור לה לפטר אותי....אז היא מנסה לגרום לי להתפטר...
    איזה מזל זה שהרופא שלי בהריון תאומים מוציא לשמירת הריון אוטומטית בשבוע 28...
  • אז בכלל אסור לך לתת לה להשפיע עליך! תני לה שתתפוצץ, ואת תשארי ברוגע שלך ותשמרי על עצמך ועל זוג המדהימים שגדלים לך בבטן
  • איזה כיף שיש אתכן, למרות שאני לא ככ פעילה פה....
    העידוד הזה, גם אם הוא רק לרגע ככ נחוץ לפעמים! תודה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה