יש הקלה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול בשעה 2 לפנות בוקר קמתי מהכאבים של התפרים. כאב לי בתפר ובמקום מסויים. היום זה כבר היה בלתי נסבל. זה שרף בטירוףף,נהייתי עצבנית... בעלי המלאך שלי אמר לי שאני אסע עם אמא שלי לבית חולים לראות מה קורה והוא ישאר עם הילדה. הגענו לבית החולים,רופא בודק,אני מצביעה איפה כואב לי ופותחים לי את התפר המציק. ב"ה יש הקלה די ניכרת בהרגשה ובכאבים. זה עדיין שורף מידי פעם אבל בכל זאת-עברנו לידה,לא?
6 תגובות
עמוד 1
  • אויש, מסכנה...
  • תרגישי טוב
    החלמה מהירה!

• החלמה מהירה
  • זה גם משפיע לתווך הארוך או אר באופן זמני? זה גורם להחלמה מהירה יותר? (איך אני שואלת כאילו באמת את המשווקת של זה שמכירה את המוצר...חחח)

• תעשי חליטה של
    1כף ציפורן חתול
    1 כף לוונדר
    1 כף קמומיל
    עם כוס מים רותחים
    תקררי את זה במקרר ותשימי על פד)(של בית חולים) שלא סופג

לי זה עשה פלאים
    רפואה שלמה
    מירי
  • אני לא יודעת כי לא ניסיתי,
    אבל לפי מה שאז כתבו כאן - זה עוזר לכאבים ולריפוי התפרים
    אני אעלה כאן את אחד הקישורים - http://www.aloefirst.co.il/תרסיס-לאחר-לידה.htm
    שווה אבל לבדוק אצל כמה משווקים.. בדקתי ויש חלק שהמחיר כולל משלוח וחלק שלא... יש גם אפשרות לאסוף מחלק מהמשווקים ואז לקבל במיידית...
    אני אפתח הודעה חדשה כדי שהבנות שהתנסו יגיבו..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה