היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מיייייי מההההההה מזה הדבר הזהההה כל דבר דווקאאאא דוקא לזרוק את האוכל על הרצפה. דוקא ללכת לאמבטיה ולשפוך את השמפואים דווקא להדליק ולכבות תמכונת כביסה דוקא לנסות לקפוץ מהמיטה להמשיך???? היא בכלל לא מתיחסת שאומרים לה אסור ועכשיו בכלל היא למדה לטפס על הסורגים דל הלול אז בכלל אין לי מה לעשות כשהיא עושה דוקא ואני בדיוק עסוקה מה אני עושההה
13 תגובות
עמוד 1
מבינה אותך.. גם שלי עכשיו אומר רק אנייי! ו - לאאאא! חחח לא נראה לי שיש ממש מה לעשות חוץ מלזרום עם זה ולחכות שיעבור.. זה חלק מההתפתחות שלהם וזה שלב מאוד חשוב בפיתוח הזהות שלהם..
איי רק סבלנות סבלנות. זה כלכך קשה באותו רגע באלי לצרוח עליה היא ממש מוציאה אותי מדעתי. כמה סבלנות צריך בגיל הזה. אני שונאת לכעוס עליה שונאת.
איך אתן מגיבות??
היייי לכן
כמה אני מבינה אותך שלי בכלל שובבה כל דבר עושה דווקא מטפסת, עולה על השולחנות , קופצת מהלול ,כל מה שאסור עושה איך אני מגיבה? אומרת אסור אסור ואסור אבל היא לא מבינה מה זה אסור וכן תעשה דווקא אני מוצאת את עצמי כועסת עליה וכן אני גם שונא שונאת לכעוס עליה מסבירה לה וממש לא עוזר, כל דבר דווקא , הופכת את כל הבית, זורקת על ריצפה והאמת אני גם לא חושבת שיש הרבה מה לעשות זה חלק מהתפתחות שלהם!!
אגב ליאור, סורגים של הלול את אומרת, נהוראי שלי למד לצאת ממיטת המעבר. אני מתקלחת, הוא פתאום נכנס לי לטוש, מלטף אותי ב-7 בבוקר על הבוקר אני שומעת רעשים מהחדר שלו, קופצת, האדון פתח את מגרות השידה רוקן הכל. הדליק לי את המחשב וכיבה עשרות פעמים
יווו חחחחחח שירה פשוט הרסת אותיייי. הילד שלך זה משהו מיוחד!!!!.
שנעבור כולנו את הגיל הזה בשלום בעה חח שלא נכנס לבית משוגעים
וטניה. אל תזלזלי באינטלגנציה של הבת שלך. היא מבינה ועוד איך מזה אסור. זה פשוט לא מענין אותה
חחחח היא הרסה אותי הקטנה הזו שעוד השיגעון הזה היה עדין היא הלכה לויטרינה דפקה עליה ואז הסתכלתי עליה אז היא אומרת לי " יו !! אסו!!" יעני לא אסור ונונונו עם האצבע ובורחת חחחחחחח רדפתי אחריה לאכול אותה
חחחח בסופו של דבר זה עובר צריך לקחת את זה בקלות
ומה עם זה שלי שלייי שלי ואני מצטטת "הכל שלי"...יש לה אובססיה לחפצים שלה ואם מישהו נוגע לי בתיק היא רודפת אחריו באמוק!והבן שלי בן 6 וחצו בכלל מתחרפן שהיא נ6געת בדברים שלו..והיא..מבחינתה הכל שלה
תקשיבי זה כלום. חחח
לפני כמה ימים הוא התעסק לי בבשמים ובניהם היה בקבוק תרסיס וניל לארונות ולערוגת פרחים מסבון במקלחת, שאני אוהבת להטיז לפעמים בקיצור ראיתי שזה אצלו ביד. לקחתי ואמרתי שאסור. המשכתי לקפל כביסה ושוב עלה על השרפרף ולקח... שוב קמתי ואמרתי שאסור.
ניגשתי להכניס בגדים לארון ואז ראיתי שהוא עומד בלי לזוז מסתכל עליי ככה -
יוווווו. ושלפני שבת היא הגיע איך שהו למלחיה על השולחן. ואני במטבח בינתים מסדרת ומסימת לכבוד שבת ופתאום אני שומעת שהיא בוכה. אני באה לפינת אוכל. היא עומדת בוכה בובה בובה. כל הבובה שלה מלח כל הילדה מלח כל העגלה של הבובה מלח וכל הרצפה מלחחחחחחח לא יודעת מה היתי עושה אם לא היה לי שואב הייתי משתגעת. או שהיא הולכת למקלחת ומרוקנת לי את המרכך ומתחילה למרוח על כל העולם ואשתו מרכך. אוי אוי איזו שובבה היא נהיתההההה אנחנו עוד נתגעגע לגיל הזה חחח