שלום ד"ר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר, מה שלומך? יש לי שאלה, אולי תוכל לעזור לי, למרות שהשאלה לא שייכת לתחום ההריון-לידה... מזה כחודש וחצי אני מדממת, מלווה בכאבים בבטן תחתונה. בבדיקת א"ס, הרופא ראה "ממצא הפראקוגני בפונדוס 9x10 מ"מ, פוליפ?", והופניתי ל"היסטרוסקופיה עם ביופסיה/פעולה כירורגית אחרת" (הוא הסביר לי, שיתכן ויתאפשר להוציא את הממצא באותה היסטרו').
    בגלל הדימום, קבלתי כדורי HEXAKAPRON 2x2 ביום. הוסבר לי שזה כדי לעצור את הדימום, ואת הפעולה הכירורגית יש לעשות כשאני לא מדממת.
    השאלה: תוך כמה זמן הכדורים עובדים? למתי עלי לקבוע את ה"פעולה הכירורגית", החל מיום התחלת לקיחת הכדורים? (עדיין לא התחלתי לקחת. הדימום משתנה, לעתים חזק יותר ולעתים חלש יותר)
    תודה מראש!

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

ייתכן כי אכן מדובר בפוליפ, אבל מה טיבו המדויק של הממצא יהיה אפשר לדעת רק לאחר הסרתו בהיסטרוסקופיה ובדיקתו בפתולוגיה.
    זמן הפעולה של הקסקפרון משתנה בהתאם לכמות הדימום, וזה לוקח בד"כ מספר ימים.

צריך לחכות שהדימום ייפסק לפני קביעת התור, וכמובן לסנכרן את הפעולה כך שלא תהיה בזמן ווסת.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה