מפוחדת מהתהליך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    אני חדשה בנושא. הגעתי לידיעה שאנחנו צריכים הפריה כדי לקבל ילד בריא כיוון שאני נשאית של גן נדיר. יש לנו ילדה מהממת אך גם מאתגרת בעקבות גן זה.
    מה אני הולכת לעבור? מה השלבים? אני זקוקה לתמיכה
    המפוחדת

ל.ל.א
4 תגובות
עמוד 1
  • היי

קודם כל מצטערת לשמוע על הקושי ועל הבעיה .
    התהליך ממש לא מפחיד
    יש הצלחות ויש גם כשלנות
    אל תחשבי רחוק
    מה שצריך לעשות תעשי
    ותתמודדי יום יום
    את תראי שהדרך לא כזאת מפחידה
    לצערנו יש המון זוגות עם מגוון בעיות
    הכי חשוב להיות אופטימית
    ולהחזיק בתקווה !!

בהצלחה

• אני עברתי הפרייה אחת מנצחת ב״ה
    כמו כול דבר חדש גם אני חששתי .....
    אבל זה באמת לא כזה נורא
    השלבים של התהליך בקצרה ..
    זריקות תלוי איזה פרוטוקול את תעשי קצר או ארוך דוגמא ארוך אז הבריקות בערך חודש ימים
    ואז מגיעים לשלב של המעקב בדיקות דם וא״ס
    רואים שהגוף מוכן לשאיבה .. עוברים שאיבת ביציות בהרדמה מלאה לא מרגישים כלום!!
    אחרי יומיים פלוס מינוס מבצעים החזרה .. הליך פשוט מאוד דומה להזרעה
    ואז מגיעה שלב ההמתנה שזה השלב הכי קשה נפשית להמתין 12-14 יום לתשובה

שיהיה בהצלחה
  • היי! גם אני כמו אוראל עברתי הפריה אחת מנצחת, אפילו באותו היום.... סהכ באמת שהלא נודע מפחיד יותר מהמציאות. לפני הפריה יש בדיקות שצריך לעשות, הרוב זה בדיקות דם, פאפ, וכו'. לאחר מכן יכתבו לך פרוטוקול טיפולי ויסבירו לך בדיוק איזה הורמונים תקבלי ואיך להשתמש בהם, בשלב מסוים מתחילים לעקוב באולטרסאונד ובבדיקת דם עד הביוץ בו יתרחש התהליך. נשמע מורכב אבל באמת שהשד לא נורא, שלב שלב ולאט לאט. שיהיה בהצלחה!

• תודה על התגובות הזריזות
    אומנם אני מפחדת מהלא נודע אך אני כבר בשלב הבדיקות הראשוניות חלקם כבר נעשו איזה כיף!!!!!!
    כל שלב יגיע אך אני בהחלט עדין מאוד מפוחדת. כל שלב שאעבור יהיה כבר מאחוריי.

ל.ל.א
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה