האם להכניס תינוקת בת 5 חודשים לבריכה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    הייתי רוצה לדעת האם כדאי להכניס תינוקת בת 5 חודשים לבריכה? לפי מה שהבנתי אסור כלור עד גיל שנה.
    כמו כן רציתי לדעת האם לבריכה טרמו מינרלית חמה שמגיעה ל36-37 מעלות
    האם אפשר להכניס את הילדה כיוון שגם ככה באמבטיה שלה החום עומד על 37 מעלות.?
    אשמח לייעוץ.
    תודה
    שירלי
5 תגובות
עמוד 1
  • בקורס שחיית תינוקות מתחילים כבר בגיל 3 חודשים, לא נראה לי שאם היתה בעיה עם הכלור היו עושים את זה...
    אני יודעת שמחממים את המים בבריכות של השחיית תינוקות אבל לא זוכרת לכמה מעלות, עבדתי תקופה בשיווק של קורסים כאלו,
    תתיעצי לגבי המעלות של המים בפורום רופאים, אני יודעת שמותר בריכה מחוממת השאלה עד איזו טמפ ולמשך כמה זמן... ייתכן שמותר אבל צריך להגביל זמן שהיה במים

• אני מכניסה את הבת שלי לבריכה רגילה ולא מחוממת כבר מגיל ארבעה חודשים
    כמובן שלםני כן שאלתי בטיפת חלב ואמרו שאין שום בעיה
    בפעם הראשונה קצת בכתה אבל עכשיו ממש אוהבת ונהנית

• לי דווקא בטיפת חלב אמרו בריכה ציבורית רק מגיל שנה
    בשחיית תינוקות הבריכה מותאמת לתינוקות
    אני הכנסתי בגיל 8 חודשים

• אני לא מכניסה לבריכה ציבורית

• בבריכה ציבורית יש בעיה לא עם כלור אלא עם חיידקים שכלור ממש לא משפיע עליהם כבר ,הם רק מתמסטלים מהכלור וזהו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה