קשקשים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שנים אני משתמשת בהדאנד שולדרס....אני מרגישה שעם ההריון ניהיו לי יותר ויותר קשקשים....קרה למישהי ?

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
4 תגובות
עמוד 1
  • לא קרה לי בהריון.
    אבל יכול להיות...

בלי הריון יש לי קשקשים כתגובה לשמפואים ספציפיים אז אני לא קונה אותם, למשל כיף עושה לי קשקשים..
    תחליפי שמפו ותראי.
  • לא קרה לי בהריון
    כמו שמיצי כתבה תחליפי שמפו ותראי

• לא סובלת מקשקשים כדי להביע דעה מנסיון אבל, יכול להיות כמו שאמרו לך שזו השפעה של השמפו
    אני שנים עם פנטן, (מעל עשר שנים) וכל תקופה הוא פתאום עושה לי לא טוב לראש, פצעים וכו׳. ואז אני מחליפה לשמפו וקונדישינר אחר (לחודש בערך) ואחרי זה חוזרת לפנטן... וכאילו לא היה כלום... והוא שוב עובד לי מצויין
  • האד אנד שולדרס גם עשה לי בשלב מסויים יותר קשקשים ועברתי לקליר והוא ממש נחמד (וגם יש לו ריח ממש טוב והוא יותר זול)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה