שאלה - שחלות פוליציסטיות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יש לי שאלה בנושא שחלות פוליציסטיות אם מישהי יודעת....
    עשיתי 4 סבבים של איקאקלומין אוביטרל והזרעות והחודש הייתי בהפסקה לפני גונל ועל הדרך צילום רחם .. עשיתי בדיקות ביוץ ביתיות ואתמול יצא לי חיובי וזה בדיוק בזמן שהיה אמור להיות אם הייתי עושה טיפול גם החודש.. השאלה שלי האם זה אמיתי והגוף עוד מושפע מההורמונים ובגלל זה יכול להיות ביוץ טבעי? או שהבדיקות ביוץ האלה לא אמינות אחרי טיפולים?
    אני לא יודעת מה לעשות? לתת לזה צ׳אנס ולחכות שבועיים או ללכת להתחיל טיפול חדש
    תודה

"אל תחכי, אל תתני לחיים לעבור בשחור-לבן
    אני אוסיף לך צבעים - אני בא להציל אותך״
5 תגובות
עמוד 1
  • תעשי בדיקת הורמונים יום ראשון...אם תראי פרוגרסטרון גבוה תסיקי שהיה ביוץ
    במידה ולא....כנראה שהבדיקות לא אמינות בשבילנו שסובלות מפוליציסטיות

בהצלחה!

איה
  • איך עושים? צריך בטח הפניה מרופא לא? וכמה זה גבוה?
    תודה

"אל תחכי, אל תתני לחיים לעבור בשחור-לבן
    אני אוסיף לך צבעים - אני בא להציל אותך״
  • צריך הפניה, מדדים יש באינטרנט, בהצלחה!!!

• היי אין טעם בבדיקות ביוץ לפוליציסטיות מניסיון הן מראות תוצאה שגויה מכיוון שבדיקות ביוץ מראות את רמות הlh בגוף ואצל פוליציסטיות הן גבוהות באופן טבעי
    תעשי בדיקת דם הכי אמין בליווי מעקב זקיקים בהצלחה!
  • אני לא יודעת אם הבדיקות אמינות או לא, אבל בוודאות יכול להיות ביוץ טבעי ללא השפעת הורמונים חיצוניים לבעלות שחלות פוליציסטיות
    לי יש שחלות פוליציסטיות, אחרי מעל שנה של טיפולים ואיקוקלמין... עשיתי הפסקה, קיבלתי מחזור טבעי (שלא בעזרת כדורים) שארך מעל לחודש (!!!) ושלושה חודשים אחריו ללא מחזור נוסף בייצתי באופן טבעי ונקלטתי להריון באופן טבעי לחלוטין

בתחילת הטיפולים הגניקולוג כן המליץ לי על בדיקות ביוץ... והם לא תמיד יוצאות חיוביות אז נשמע לי לא הגיוני שזו טעות... כי ההורמון המסויים תמיד גבוה אצלנו (הרי אז הבדיקה צריכה לצאת תמיד חיובית) אבל הכל יכול להיות...

מקווה שעבדתם בבית את ובעלך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה