כותבת חדשה... זקוקה לעיצה( : - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ראשית נשים יקרות הייתי עד היום קוראת סמויה ונהניתי מכל רגע ... אתן עושות פעילות מבורכת ..

אני נכנסת מחר לשבוע 39 וזקוקה נואשות לעיצה מהמנוסות מביניכן...
    אני כבר חודש בבית בגלל צירים מוקדמים ( לא סדירים כמובן)
    כולם היו בטוחים שאלד מוקדם- אבל לא , לבונבון שלי יש את הזמן שלו

אני אשמח לעיצה כי אני בחרדות איומות :
    מזה כשבוע אני סובלת מכאבי תופת במפשעות שבאים והולכים ממש משתקים אותי
    כשניגשתי להיבדק בבי״ח נאמר לי שאלו כאבי צירים אך עשו מוניטור והם לא היו סדירים
    היתה פתיחה של 1 ס"מ ומחיקה של %80

העובר שלי מוגדר כ ״ביג בייבי״ - בשבוע 36 כבר היה 3300
    הפרופ׳ השאנן שאני מטופלת אצלו וגם הרופאה אמרו לי - אנחנו מציעים לך להתחיל ללדת
    כאילו ממש יש לי שליטה על זה !
    הם כמובן לא טרחו להדריך אותי מה לעשות ואני בחרדו
    שבלידה העובר יהיה במצוקה .

הפחד שלי שהעובר ממש גדול ואף אחד לא נותן על זה את הדעת וכן שיש לי בעצם צירים סדירים ואני לא יודעת ( בעלי עובד רחוק ואני לבד כל היום)
    אני מנסה לתזמן את הכאבים אבל כיוון שזה לא בבטן אני לא ממש מצליחה כי הבטן שלי כבר חודש תמיד קשה .
    ולא נעים לי ללכת שוב לבי״ח כמו איזו קרציה .

למישהי יש רעיון מועיל איך להתנהל הלאה?

מתנצלת על ה״מגילה״
5 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל ברוכה הבאה

• היי(: ברוכה הבאה קודם כל.
    מכירה את הכאבים במפשעה. זה היה משתק אותי היתי יכולה להתחיל לבכות. זה היה לי בשני ההריונות מתחילת צשיעי עד הסוף.
    בקשר לעובר הגדול. מאמי את לא הראשונה ולא האחרונה שיולדת עובר גדול.
    בואי נתחיל מזה שההערכת משקל ממש לא מדויקת. אמרו לחברה שלי שהתינוק שלה 4 קילו והוא יצא 3.5.
    דבר שני. אמא שלי לדוגמא ילדה את אחותי עוד שניה בשרותים היא יצאה בצ'יק בלי תפרים בלי כלום 4 קילו. ואחות של גיסתי ילדה תינוקת בלידה גם רגילה כמעט 5 קילו.

אין לך מה לדאוג מתוקה . הכל יהיה בסדר.
    וגם אני חושבת שאם את רוצה ללכת.להבדק אז תלכי. לא צריך לתת לאף אחד דין וחשבון.
    העיקר שתיהי רגועה
  • רוכה הבאה אביבית
  • מציעה לך להיות קרציה אם כואב לך
  • תודה רבה יקירות על התגובות!
    אם לא יהיה איזשהו שינוי אני אלך באמת להיבדק ...
    המון המון תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה