הרחבת אגני כלייה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות למישהי אותר בסקירת מערכות ראשונה הרחבה באגני כלייה ?
    איך הסתיים ההריון? אני חוששת נורא כי כבר היה לי הריון עם הרחבת אגני כילייה - עשיתי מי שפיר ויצא לא תקין -תסמונת דאון והייתי צריכה להפיל בחודש שישי....ועכשיו אני מפחדת שהסרט הזה יחזור על עצמוו
    באהבה...

בולי בלבולי
6 תגובות
עמוד 1
  • וואי עברת חוויה לא נעימה
    אבל אני יכולה לספר לך שלחברה טובה שלי אמרו בסקירה שישלך הרחבה של שתי ס״מ
    ובבדיקת מעכב אחרי שבועיים הכל היה בסדר
    ב״ה נולדה לה בובה אמיתית
    מאחלת לך שזה יהיה המצב אצלך
    שיהיה הרבה בהצלחה
    ובע״ה בידיים מלאות!!

• 2 מ"מ זה לא הרחבה רק מעל 3 מ"מ זה הרחבה אבל תודה רבה לך על החיזוקים
    באהבה...

בולי בלבולי
  • מטעמי דת אני לא עושה שקיפות סקירות וכו׳..באולטרסאונד לזיהוי מין העובר נצפתה הרחבה דו צדדית בגודל של 7-8 מ״מ בשבוע 24..לא ייחסתי חשיבות כי בכל מקרה מה שלא יהיה לא היתי מפילה .בשבוע 38 נצפתה הרחבה של 10 בימין ו9 בשמאל ..ילדתי נסיכה אמיתית !!!!! בלי שום בעיה טפו טפו טפו חודש אחרי היא עברה אולטרסאונד והכל תקין ההרחבה נעלמה כלא הייתה ! בשורות טובות
  • גם אני עם הרחבת אגני כליה אני חודש 7 וחצי
    ואצלי גילו את זה לפני כחודש בגלל כאבים שהיו לי
    אני במעקב אבל הרופאים אמרו לי שזה שכיח בהריון
    בגלל שהרחם לוחץ על הכליה אז נרגעתי..
    ואמרו לי שהכל בסדר וחוץ מזה הכל תקין ברוך ה :)))

אל תידאגי יהיה בסדר ! :)
  • לא מבינה בזה אבל מאחלת לך מכול ה- שתתבשרי ב"ה בבשורות טובות ושההריון ב"ה יעבור קל תקין וביידים מלאות
  • תודה בנות מקווה שזה יעבור בשלוםםםם
    באהבה...

בולי בלבולי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה