אני לא מפסיקה לבכותתתת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני פשוט משתגעת כבר כמו שראיתם הרופא שלי אמר לי שאם עד רביעי אני לא יולדת אז אני צריכה להגיע לקהל זירוז כי העובר יהיה כבר גדול ואני לא רוצה קיסרי ואני מבררת על זירוזים באינטרנט ורק בוכה איזה פחד יש מלא סיכונים מה אני עושה??

7 תגובות
עמוד 1

• קודם כל לא לקרוא באינטרנט..
    ד״ר גוגל אוהב מאוד להלחיץ
    אין שום רע בלקבל זירוז.. אני התחננתי לזירוז ולא הסכימו לתת לי ובסוף ילדתי בשבוע 39 וארבעה ימים
    קודם כל תבקשי סטריפינג ורק אז את שאר הזירוזים שיציעו
    זה באמת לא כזה נורא תכף שאר הבנות שקיבלו יענו לך
    שיהיה בקלות וידיים מלאות בע״ה

• מה זה סטריפינג ועד כמה זה עוזר?

• לפי דעתי הרופא שלך סתם מלחיץ ... מחכה באמת לדעת כמה הוא יצא בסוף !
    אל תהי לחוצה ואל תקראי דברים בד״ר גוגל אין טעם ... מניסיון אישי .
    יהיה בסדר ובקרוב תלדי בלי עזרה ובלי זירוזים !
    וזירוז אין שוב בעייה איתו
    אביבית
  • סטריפינג זה פעולה פנימית שהרופא עושה.. מכניס אצבע ואיכשהו מגדיל את הפתיחה וגורם לצירים
    לי זה עזר מאוד
    בשעה 12 בלילה הייתי עם פתיחה של אצבע והרופא עשה סטריפינג
    ושלח אותי הביתה
    בשעה שלוש בליחה חזרתי למיון עם פתיחה של 3.5 ישר לחדר לידה

• סטריפינג זה כשהרופא מפריד קרומים מלאכותית ביד וזה גורם לשחרור הורמונים שמתחילים את הלידה.
    לרוב זה משפיע תוך 24 שעות.
    בהצלחה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה