סיפור הלידה שלי!!! סוף סוף:-)) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יום שישי 28/6 התחיל כמו כל יום רגיל אבל יותר עמוס, התרוצצתי כל היום בהכנות לשבת , פיזור ואיסוף הילדים , פרידה מהגננות ואח״כ לקחתי את הילדים לחוות סוסים וכל זה לבד כי בעלולי היה בחתונה..... בקיצור תיזזתי!!!! הגיע הערב, בעלולי חזר מהחתונה ואמרתי לו שאני מרגישה לא טוב, לא יודעת להגדיר מה יש לי אבל זו הרגשה מוזרה..... בערב עלינו לאמא שלי לאכול וכל הארוחה היו לי התקשויות בבטן וכל רגע פיפי, בעלי ואמא שלי אמרו שנראה להם שהלילה זה הלילה אני צחקתי עליהם ואמרתי שאין מצב אין לי צירים זה סתם לחץ וחוץ מזה יש לי תכניות ליום ראשון אין לי זמן ללדת , בסביבות 22:00 ירדנו הביתה הילדים נרדמו בעלי ישב לראות סרט ואני ככה בצחוק אומרת לו: תלך לישון קצת שיהיה לך כוח אם יקרה משהו בלילה...... והלכתי לשירותים..... פתאום במקום פיפי הרגשתי משהו מוזר נשפך ממני, לא הבנתי מה זה והלכתי למיטה, אחרי 3 דקות שוב פיפי, ושוב משהו נשפך שם...... טוב הבנתי שזה כנראה מים !! אמרתי לבעלי וקראנו לאמא שלי, האמת התלבטתי אם ללכת כי משבתי שצריכים לצאת המון מים כשיש ירידת מים ולא ככה קצת אבל אמא לי ובעלי הודיעו לי ( בהיסטריה) שאני הולכת עכשיו!!!! נסענו לקפלן....... המיון היה ריק וקיבלה אותנומיילדת חמודה, בדקה אותי, יש מעט מאוד צירים, אין בכלל פתיחה והמיים שירדו היו מקוניאלים!! אמרה שחייבים זירוז כי זה מסוכן לתינוקת לחכות ככה וצריך שתצא מהר. נלחצתי מאוד וביקשתי שיתנו לי אפידורל לפני הזירוז. שלחו אותי לחדר לידה שהיה ריק לחלוטין וזה היה מזלי, הם זרמו איתי שם במה שרציתי, התקלחתי עליתי למיטה ומיד נתנו לי נוזלים וקראו למרדים שנתן אפידורל... בדקו פתיחה אחרי אפידורל 3 ס״מ!!! בלי צירים, התחילו זירוז אחרי עוד שעה בדיקה נוספת פתיחה 4וחצי עכשיו אני כבר מרגישה טוב את הצירים, ביקשתי חיזוק לאפידורל ונתנו לי היה בסדר גמור פרט לאיזור קטן בבטן התחתונה שלא נרדם אבל היה נסבל. ב4:30 בבוקר ( משהו כמו שעה מהבדיקה האחרונה) שוב בודקים ו.... פתיחה 10!! המילדת אומרת שתכיף מתחילים ללחוץ והולכת לארגן עניינים לתינוקת אני או רת לבעלי לקרוא לאמא שלי שתבוא והמיילדת אומרת לנו שעד שהיא תגיע אני כבר אלד.....נורא רציתי לראות את הלידה , המיילדת הביאה מראה ענקית ושמה מולי והראתה לי את כל השלבים!!! 5 לחיצות והנסיכה שלנו היתה בחוץ!!! היתה לידה חוויתית ביותר, מאחלת לכל אחת כזו לידה !!!! אחרי 10 ימים גם החלטנו על שם: יהל ( מפיץ אור)
    היא מתוקה אמיתי!!!!
17 תגובות
עמוד 1
  • וואו איזה סיפור. גדלי אותה בנחת
    צריך רק לחייך!
  • לידה מושלמת! שיהיה לכם רק נחת אושר בריאות ושמחה מהנסיכה.

• בשעה טובה!!! שיהיה לכם גם המשך קל כמו הלידה
  • סיפור מדהים!!!!!!!!!
    מזל טוב להולדת יהל הקטנה

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• מזל טוב מתוקה, איזה כיף לשמוע
  • מזל טוב!! אחלה שם ( גם אני חושבת עליו כי הוא מתאים גם לבן וגם לבת..)

• מזל טוב!!! נשמעת לידה משהו משהו
    גם אני רוצה!

נשמע לי בהחלט מדהים שראית במראה את המתרחש
    ותודה למי שהמציא את האפידורל....

שתגדלו אותי בכיף ובאהבה
    ושתביא המון אור הביתה!
  • המון מזל טוב איזו לידה חויתית
    ןיהל שם מהמהם
  • המון מזל טוב איזו לידה חויתית
    ןיהל שם מהמהם
  • ואווו איזה סיפור מהמם
    פייס: ortal_hori

• וואוו איזה סיפור לידה מקסיםםם

המון מזל טוב, תגדלו אותה בנחת אושר בריאות והרבה אהבה

• תודה רבה בנות, באמת היתה לידה חוויתית שממש בא לי שוב !
  • מזל טוב!
  • איזה סיפור לידה מהמם!
    שיהיה בשעה טובה, תגדלו אותה בנחת ובאושר

• איזה יופי!

גם אני רוצה ככה - צ'יק צ'ק!
  • איזו חוויה מדהימה!!

שם מקסים! גדלו אתה בנחת
  • שם חמוד אחלה סיפור הרבה נחת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה