אנשים לא לומדים לקח..! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • השבוע יצאתי רגע מהעבודה לקנות משהו בדרך ראיתי רכב מונע שתי הדלתות שלו פתוחות ובפנים ילדה קטנה אולי בת שבע...בוכה בלי הפסקה. ניסתי להרגיע אותה לשאול אותה איפה ההורים ומה הטלפון שלהם אבל כלום..היא פשוט לא הפסיקה לבכות הייתי איתה בערך עשר דקות לא רצתה לשתות לא לדבר כלום ואז ההורים שלה הגיעו מחייכים מאוזן לאוזן...חח כן היא כועסת כי השארנו אותה ברכב והלכנו לכמה דקות. ואני שואלת את עצמי אם מישהו היה נכנס לרכב וגונב אותו ביחד עם הילדה זורק אותה באיזה מקום או אלוהים יודע מה !! מי אז היה צוחק???
    זה היה באיזור עם המון סודנים..ובלי קשר לסודנים לא חסרים אנשים חולי נפש!
    הורים תתעוררו!!!

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
12 תגובות
עמוד 1
  • ואווו פשוט מזעזע יש אנשים שאסור להם להיות הורים

• אני במקומך ב10 דקות האלו כבר מזמן הייתי מרימה את המשטרה וצורחת על ההורים
  • איזה הורים בהמות!!!
  • אני הייתי קוראת למשטרה
    אנשים לא לומדים מכל האסונות שכבר קרו
    יש פדופילים ואנסים בכל מקום
    שלא נדבר על זה שאולי הייתה מכבה את האוטו ונחנקת שם
    או מנסה לנסוע בעצמה...... לך תדע

ממש פיגור
    זה כל כך מכעיס

יום נעים לכולם
  • אישית הייתי קוראת למשטרה, בעלי שוטר, הוא היה עוצר אותם.
    לא מקבלת דברים כאלה בטענה שכל אחד יגדל את ילדיו כראות עיניו, הכי מעצבן אותי ששמים ילד קטן, אפילו תינוק בכיסא ללא כיסא בטיחות ולא חגור גם!!!!!!!!!!!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• גם לי קרה מקרה דומה יום אחד יצאתי מהחנות בה עבדתי וראיתי מרחוק עגלה ובגלל שהיא הייתה ליד רכבים חונים אז חשבתי בטח האמא הוציאה אותה מהאוטו בנתיים שהיא מוציאה עוד דברים ואז כממש כבר התקרבתי קלטתי שאין אף אחד ברכבים ליד ואז ראיתי תינוק בן אולי חודש בתוך העגלה ואין אף אחד לידה נכנסתי לשתי חנויות ממול שאלתי אותם אם התינוק של מישהו מהם ואף אחד לא ידע של מי הוא ככה עמדתי ליד העגלה בערך שש שבע דקות עד שראיתי גבר ואישה רצים אלי מרחוק ומה הם אומרים לי? האמא חשבה שהוא לקח אותה והאבא חשב שהיא לקחה אותה אני לא יצאתי מההלם כל היום.
  • ההיתי מזמינה ישר משטרה
  • אינמן - הסיפור שלך נוראי גם
    מה זה זה
    מה נסגר עם אנשים?????
    ממש מפחיד
    יום נעים לכולם
  • הרגתן אותי
    פייס: ortal_hori

• מזעזע, מסכנים הילדים

• סתומים סתומים סתומים
    זה מה שיש לי להגיד על ההורים האלו !!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה