הריון חדש, מתי סיפרתן? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי

הריון חדש, ראשון, אני בשבוע 7 ורק ביום שלישי יש לי בדיקה ראשונה (בשאיפה גם לשמוע דופק)
    בינתיים לא סיפרנו עוד לאף אחד, גם לא להורים שלי שנוסעים מחר לחו"ל לחודש ולא רציתי שידאגו סתם.
    מתי סיפרתם - להורים, לחברים, בעבודה ?

שיהיה לנו שבוע טוב
    מיכל
9 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל מזל טוב !!! לאמא ספרתי ממש שגילתי ולאבא שלי ואחותי אחרי בדיקת דופק.
    רק ממש בודדים יודעים עכשיו. מחכה לעבור את הסקירה מוקדמת טאז כבר אספר זה ייצא בערך שבוע 14. רק ההורים והאחים של בעלי יודעים וגם זה רק כי הוא ממש ממש רצה מבחינתי היה גם לא לספר להם אבל זה כבר סיפור אחר[:D
    ]

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • לאמא סיפרת י אחרי יומיים , למשפחה כעבור שבועיים ולשאר רק לאחר השקיפות

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• הייתי עם אמא שלי בבית כשעשיתי את הבדיקה אז הראיתי לה ישר.. עוד לפני שסיפרתי לבעלי
    בעלי סיפר לאמא שלו תוך כמה ימים- מבחירה שלו, רצה לחכות לאחרי הבדיקת דם והא״ס הראשון. והיא נדמה לי סיפרה לאבא שלו רק אחרי איזה חודש או משהו כזה- אבל מבחירה שלהם
    לדעתי לבעל יש זכות לספר להורים שלו ולשמוח איתם כמו שלנו הזכות לשמוח עם ההורים שלנו
    האחים ידעו גם אחרי כמה שבועות וכנל הסבתא
    רוב בני המשפחה (יותר רחוקים- בני דודים ודודים) ידעו אצלי ממש מאוחר... רק בחודש שביעי (הייתי בשנת אבל על אבא ולא יצאתי לבלות במיוחד עם משפחה... אז רק באזכרה כשפגשתי אותם)

• אמא שלי ידעה מאז האיחור.
    החברה הכי טובה ועוד זוג חברים הכי טובים ידעו גם ביום הבדיקה.
    הזכרון שלי די מטושטש בכל הנושא הזה אבל לא זכור לי שהסתרתי את זה מאף אחד מההתחלה..
  • מצחיק שכל שבוע בערך מישהי שואלת את זה
    (גם אני שאלתי כשגיליתי)
    אנחנו סיפרנו להורים ולאחים לאחר כשבועיים מהגילוי
    החברים הקרובים פה גילו כי הקאתי בקידוש
    ואם לא היו מגלים וודאי בימים שלאחר מכן
    אנחנו מתראים הרבה וקשה להסתיר הקאות
  • הריון ראשון
    בדיקת שתן -ל2 האמהות
    בדיקת דופק - משפחות קרובות
    שקיפות - 2-3 חברים קרובים
    סקירה - לכולם

הריון שני
    בדיקת שתן -לכמה חברות טובות + הורים
    דופק -משפחה
    שקיפות - כולם

• בהריון הראשון ישר סיפרנו למשפחה.. לחברים אחרי שקיפות
    בנריון הזה סיפרנו למשפחה אחרי שקיפות כי עברתי לפני שנה הפלה אז לא רצינו להגיד עד שלא נהיה בטוחים שההריון תקין..

בהצלחה..
  • סיפרתי להורים שלי ולחמי וחמתי אחרי בדיקת דופק
    למשפחה וחברים בסביבות חודש 5-6

• להורים - אחרי דופק
    לאחרים -אחרי השקיפות
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה