טחורים??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נושא לא נעים סליחה מראש בנות
    לפני שבוע בערך הופיעה בליטה קטנה ליד פי הטבעת לא כואבת.
    היום בבוקר בשירותים ראיתי דם על הנייר ובתחתון נבהלתי פעם ראשונה קורה לי דבר כזה :(
    האם זה טחורים? לא סבלתי מעצירות מאז תחילת ההריון האם זה נובע מהלחץ באגן?
    איך מטפלים בזה?

תודה!

8 תגובות
עמוד 1
  • זה אכן נשמע כמו טחורים. לא יודעת אם מותר נרות לטחורים בהריון אבל לשבת באמבטיה פושרת לכיוון קרה, לנקות עם מגבונים, כי הנייר היבש מגרה את זה יותר
    לדעתי את הנרות אפשר לקנות ללא מרשם אבל תתייעצי בפורום רופאים אם הם מותרים בהריון
    באופן עקרוני- זה כלי דם שהתנפח ובולט החוצה- קור מכווץ אותו חזרה. אח שלי אומר שהוא מרטיב צמר גפן ושם במקפיא ואז מניח על הטחור... כדי שהקור יכווץ...
  • עוד אחד מתופעות ההריון שאנחנו שמחות לחוות
    [

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• אני דווקא שמחתי שלא יצא לי טחורים בהריון... אז כמה ימים אחרי זה יצא לי במפשעה במקום
  • יש בסופר פארם משחה מצוינת
    אני ממליצה לך לשים כל יום עד שנעלם לגמריי, אפילו פעמיים ביום ושכבה מכובדת
    מעולללה ומעביר ציק צק
  • וואי בנות זה ממש לא כיף לא חשבתי שזה יקרה לי אבל הנה זה קרה... באמת לא נעים לפחות זה הפסיק לדמם...
  • תנסי את פורמולת נונא אם זה מציק מאוד
    בהיריון הקודם זה מה שעזר לטיפול בטחורים
  • עוד אחת באה עם פירסומת
  • אני סבלתי לא מעט מטחורים והרופאה שלי המליצה על נרות גליצרין או חוקן בשם מיקרולט.
    תשאלי את הרופא/ה שלך ובמקביל אפשר להרגיע את המקום עם אמבטיות כמו שכבר כתבו לך או כשאת בבית לקלף תפו"א ולשם את הקליפות על המקום.
    זה נשמע לא נעים בכלל אבל אין משהו אחר שבאמת יכול להעלים את זה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה