היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני בהריון!!! ואני מאוד שמחה... יש לי כמה שאלות... יש תור פנוי לרופאת המשפחה שלי רק עוד כמעט שבועיים בשביל לקבל הפנייה לבדיקת דם. האם זה מאוחר מדי? האם אני צריכה כבר השבוע לעשות בדיקת בטא והאם זה נחוץ בכלל? (תוצאה חיובית בבדיקה ביתית). שאלה נוספת- האם אני צריכה לקבוע תור לרופא הנשים רק לשבוע 7 לבדיקת דופק או לפני? תודה לעונות
10 תגובות
עמוד 1
זה נחוץ, תנסי לדבר מחר עם רופא משפחה או רופא חירום בקופה שייתן לך הפנייה לבטא, את לא יכולה לחכות שבועיים, לגבי תור לרופאת נשים לדופק, בעוד שבועיים זה מצויין. שיהיה לך במזל, והריון תקין משעמם וקל!!!!!!!!!!!!!
מזל טוב!!! צריך לעשות בטא כדי לראות עלייה תקינה של הערכים...וזה מעיד על הריון תקין.
מבדיקה אחת של בטא לא רואים עליה בבטא ואם זה תקין או לא... בדיקת דם לבטא קודם כל מאשרת הריון, ואת לא צריכה תור לרופא בשביל זה, להרים טלפון ולבקש שהרופאה תכין לך הפניה לבדיקה, לאסוף ולהבדק מתי היה תאריך הוסת האחרון שלך? לפי זה מחשבים שבועות וכן עדיף לקבוע לשבוע 7 תור לרופא נשים, אין צורך לפני כן, בדיקת דופק עלולים שלא למצוא לפני שבוע 7 וזה סתם מלחיץ חבל. בשבוע 7 הרופא יעשה לך א״ס ויפנה אותך לבדיקות הנדרשות לתחילת מעקב ההריון
בשעה טובה
אני אישית אף פעם לא עשיתי בדיקות בטא תמיד אחרי שתי בדיקות ביתיות חיוביות קבעתי תור לשבוע שבע שמונה. שיהיה בשעה טובה תקין וקל
אני עשיתי בדיקת דם לאשר הריון אחרי בדיקה ביתית שנראתה לי שלילית ובדיקה שהייתה מטושטשת א"ס ראשון עשיתי בתחילת שבוע 8 ושמעו דופק וזה היה נפלא!
שיהיה לך בשעה טובה ובמזל טוב ספרי קצת על עצמך ושימי סרגל......
תודה בנות אנסה להתקשר היום ולקבוע תור יותר מוקדם...
אני בת 32. יש לי כבר 2 ילדים בבית וזה ההריון השלישי שלי. שיהיה לכולם הריון קל ותקין!
שיהיה בשעה טובה! שימשיך קל ותקין
אני לא עשיתי בטא ב 2 ההריונות . בדיקת שתן הספיקה לי וקבעתי לרופא נשים בשבוע 7- סתם כדי לוודא שהכל תקין וההריון בתוך הרחם ואחכ קבעתי לשבוע 9-10 לראות דופק