היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי, שאלה עבור מי שגרה באיזור ראשון-רחובות.. מי הרופא נשים שלכן? האם הוא בפרטי או קופ"ח, והאם אתן מרוצות? אני משתגעת כבר מחיפוש המלצות. היה לי רופא טוב בהריון הקודם אבל לא היה יותר מידי סבלני היה עמוס.. תודה ושבוע טוב
5 תגובות
עמוד 1
רופא נשים דרך קופת חולים כללית נמצא ברמלה מעולה !!!אם את בכללית שווה לך לסוע אליו .אני נוסעת אליו במיוחד חצי שעה ומאוד מרוצה
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
איזה קופה את? לי היה דר חגי רוזן בגבעתיים בקניון - מקסים פייס: ortal_hori
דר דטנר הדס.. אני מחולון והיא לצערי ביפו...ויש לה עודמרפאה בבזל. לא מחליפה אותה למרות שאני שונאת להגיע לאזור
גמני אצל ד"ר דטנר.. היא מעולה לדעתי! עדינה מאד
תודה. אני במכבי. רוצה אולי לקחת פרטי כי גם ככה מגיעים לנו ייעוצים חינם.. קודם אני מחכה לב.דופק. אני ממש לחוצה מזה. עוד שבוע וחצי.. מקווה שכבר יראו, בע"ה