אקו לב עובר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות בוקר טוב
    יש לחי שאלה ....הייתי בסקירה מורחבת יום חמישי .הרופא ראה הכל וברוך ה' הכל תקין.
    בגלל שאני קצת מלאה בבטן הוא לא רצה לקחת סיכון לגבי הלב למרות שראה שוב אני מציינת הוא שלח אותי לאקו לב עובר שיראו טוב יותר את החדרים. הוא ציין שהכל תקין והוא רוצה להיות שלם ב- 100 אחוז!!!
    בכל הסקירות והשקיפות שעשיתי אצל 2 רופאים שונים הכל היה תקין.
    יש לי ממה להלחץ מזה????.........

יום מקסים לכן ושבוע טוב
6 תגובות
עמוד 1
  • זה הרבה פעמים קורה, בשביל כסת"ח.

בדיקה ממש שטויות, תלכי תעשי, אפילו שהכל בסדר
    פייס: ortal_hori

• זו סתם בדיקה, שברוב המקרים יוצאת תקינה.. זה בסה"כ בדיקת אולטרסאונד רגילה שמתמקדת בלב העובר.

לא נראה לי שיש ממה לחשוש כשהרופא עצמו בטוח שהכל בסדר
  • לא חושבת שיש לך מה להלחץ, בטח אין סיבה בטרם עת
    כמו שרשמו לך זה נשמע כמו עניין של ״ליתר בטחון״(כסת״ח) אם הוא לא ראה מספיק טוב בגלל תנוחת עובר/מבנה גוף של האמא. וליתר בטחון הוא שולח לבדיקה יותר מקיפה- דווקא אני מרוצה מההתנהלות והאחריות שלו כרופא על שהוא לא הסתפק במה שהוא ראה, או יותר נכון לא ראה, וכן דאג להפנות אותך- לא מובן מאליו

• תודה רבה בננות!! אני יותר רגועה עכשיו!!! קבעתי תור להיום !!
  • בהצלחה
    לילי
  • רציתי לעדכן שהכל בסדר..ברוך ה׳. תודה על התמיכה!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה