מאכלים אסורים בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אמנם לא הריון ראשון שלי אבל כבר שכחתי...
    אשמח לרשימת מאכלים שאסור או לא מומלצים במהלך ההריון... או קישור לרשמיה כזאת...
    וגם - כמה מים מומלץ לשתות? עד כמה כוסות קפה ביום...?
    תודה ויום טוב!
14 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל מים- לפחות לפחות 2 ליטר ביום, בחום הזה אפילו 3
    קפה לא שותה בכלל אז לא יודעת לומר לך
  • פאולה מה אסור נקניק ופסטרמה יואווווו זה הבשרי היחידי שאני מצליחה איכשהו לאכול עכשיו הדאגת אותי לא ידעתי
  • גם אני שמעתי על זה, וגם לי זה מעיק.
    אני כמעט ולא אוכלת בשר
    [

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• אסור פסטרמה סתם ככה כי הבשר רק מעושן ולא מבושל... אז מבחינת חיידקים וכד׳ יש בזה סיכון.
    מבאס אני יודעת... כמה רציתי פסטרמה בהריון...
  • טוב לדעת תודההה רק אתמול אכלתי פיתה עם פסטרמה חומוס וסלט כרוב אדום מעכשיו לא נוגעת איזה כייף שיש את הפורום המבורך הזה בשביל לדעת דברים
  • הלו הלו!! מה נפלתן על הפסטרמה??? אפשר לתת לה צליה קלה במחבט משני הצדדים וזה בסדר
  • בקצב הזה במקום להשמין נרזה מזהההה אסור ואסור חחחחחחחחחחח
  • סושי אני אולי נראית כמו פרה שמדדה בשדות אבל לא אוכלת עשב... על נבטים אני מוותרת
  • אה, שוקולד מותר
  • לגבי הפסטרמה - אפשר לשים בטוסטר? זה נחשב ? (עם הלחם כמובן)

• בנות משום מה עשיתן לי חשק לשוארמה
  • לכי על זה , שווארמה זה לא חלק מהאיסורים ;)

• תני לפסטרמה צליה קלה במחבת, אפילו על טפלון ואז לא צריך שמן.. ואחרי זה שימי בטוסט... ליתר בטחון.
    אני לא יודעת אם בטוסט זה מגיע לטמפ׳ מספקת להרוג את החיידקים

• לגבי הקפה עד כמה שזכור לי מותר עד 3 כוסות ביום (אבל ברור שעדיף כמה שפחות)
    ונבטים אסור רק סוג מסוים- נבטי אלפלפא (אל תשאלו אותי מה זה כי אין לי שמץ, אני לא סובלת נבטים)
    דווקא עם עוגות גבינה לא אפויות ומוסים וכו׳ אני פחות מקפידה... די כמה אפשר כל דבר אסור ואסור
    עוגות גבינה זה החולשה שלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה