אולטרא סאונד זקיקים וחשד להריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דר הדר שלום,

בעלי ואני מנסים להיכנס להריון בסביבות 6 חודשים. המחזורים שלי היו מאוד לא סדירים בין 21 ל-35 יום , בחודשיים האחרונים הם היו קצת יותר סדירים, 27,29 יום. אורך כל מחזור היה בין 8-10 ימים ואף פעם לא ראיתי ביוץ בבדיקות הביוץ הביתיות. במחזור האחרון בדקתי ביוץ ביום ה-8 שעוד הייתי במחזור והבדיקה הראתה ביוץ. ביום ה-15 התחיל לי דימום, שונה ממחזור רגיל הרבה יותר קל וזה נראה כמו דם קרוש, נמשך 4 ימים. ביום ה-16 הייתי אצל רופא נשים והוא שלח אותי לבדיקות דם ולאולטרה סאונד זקיקים. בגלל שהמחזור היה כל כך שונה התחלתי לפקפק בהיותו מחזור. יחד עם זאת עשיתי שתי בדיקות הריון והן יצאו שליליות. אין לי ממש תסמינים למעט עצבנות, רעב ולחץ בבטן התחתונה.
    עשיתי בדיקות דם לבדיקת הורמונים ביום ה-9 והן לא גילו הריון.
    השאלות שלי :
    האם יתכן ואני בהריון אפילו שהביוץ היה בזמן מחזור והרופא טען שאין זה אפשרי ביוץ בזמן מחזור)
    האם ניתן לגלות הריון באולטרה סאונד זקיקים? אם לא ניתן לאבחן הריון האם האולטרה סאונד זקיקים יכול לפגוע בעובר?
    תודה רבה.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

הווסת שלך לא סדיר ואף ארוך, זה כמובן מקשה מאוד על כניסה להריון
    כפי שקרה לך, כאשר יש מחזור קצר עם ווסת ממושך, אז יכול להיות שיהיה ביוץ בזמן הדימום.

אם בדיקות השתן שליליות אז סביר להניח כי את לא בהריון, ליתר בטחון אפשר לבדוק זאת גם בבדיקת דם חוזרת, כי ייתכן ויום 9 היה מוקדם. הסיכוי שאת בהריון הוא קלוש לאור כל הנתונים הללו.
    אולטרה-סאונד לא פוגע בעובר, ואפשר לראות הריון החל משבוע 5 לערך, כך שאם את עושה מעקב זקיקים בזמן שאת בהריון ובשבוע המתאים אז אפשר לגלות זאת.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה