היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ילדתי סה״כ לפני שלושה שבועות !! ומאז חות 4 נשמות טובות הודיעו לי ש״ נשארה לך קצת בטן״ !הראשונה והכי חסרת טאקט היתה גיסתי שאמרה את זה עוד בבית החולים יום אחרי הלידה, בחורה שסוחבת כבר שנתיים את העודפים מהלידה האחרונה שלה!!! מה נסגר עם אנשים שמרשים לעצמם ככה לפגוע?? מההוקר לא אכלתי כלום פרט ל2 קרקרים וקפה, בכלל מאז הלידה אני כמעט ולא אוכלת , אבל היתה לי בטן ענקית בסוף ההריון וזה רק טבעי שיקח זמן לא?? בעלי אומר לי לא להתייחס אבל זה ממש מעליב!! אני חייבת לציין שיש גם אחרים שמחמיאים ואומרים שאני נראית טוב וזוהרת, ופשוט לא מתייחסים לבליטה בבטן!!!
18 תגובות
עמוד 1
לרוב הנשים ביציאה מהבית חולים יש בטן של חודש שישי בערך. לוקח זמן עד שהשרירים וכל איברי הגוף חוזרים למקומם הטבעי. וחוץ מזה לקח לך 9 חודשים שלמים לגדל בטן לתפארת למה שיקח לך יומיים להחזיר אותה לקדמותה?
תתעלמי מכל הנשמות הטובות האלו ואל תכניסי את עצמך עכשיו לדיאטת רעב... במיוחד אם את מיניקה הגוף שלך צריך ת**** בריאה והרבה את עברת עכשיו משהו לא פשוט. תעשי את הכל בדרך הבריאה והטובה ביותר לך ולתינוק שלך ושכולם יקפצו!!!!
אוי באמת לכולן יש בטן יום אחרי לידה וגם חודשים אחריה.
אל תתיחסי, ובטח שאל תפגעי!
תאכלי כמו שצריך בצורה מסודרת ובטח שלא כמה קרקרים, גם אם את לא מניקה את צריכה להיות חזקה לטפל בתינוק שלך!
שלא תעזי להתייחס לזה! חצופה תאכלי בריא אם את מניקה או לא..תשתי הרבה .. ואל תתייחסי לכל אלה..זה ככ מעצבן.. שכל אחד יתייחס וישים לב לעצמו!!
טיפשות וקנאה של אנשים!!! אין לזה שם אחר... לגיסתך היית צריכה לענות... טוב אני רק כמה שעות אחרי הלידה לא שנתיים..בשלב הזה זה עוד טבעי... עקיצה בסגנון... פשוט חוצפנית
ולכל מי שאומר ומעיר לך - תשאלי איך הם נראו 3 שבועות לאחר לידה...
לרחם עליהם פשוט בבורות שלהם! תתעלמי, זה לוקח זמן, הרחם צריך להתכווץ חזרה- הוא לא יורד ברגע כמו שלא גדל ברגע
נשמה את סה״כ שלושה שבועות אחרי לידה!! אם את לא גל גדות אז הגיוני ביותר שתהיה לך בטן לפחות בחודש הראשון שאחרי לידה!! נכון שזה לא נעים שאנשים מפגרים בעלי חוסר טאקט מרשים לעצמם לדבר.. אבל שימי לב שמי שפגעה בך (גיסתך) פגועה בעצמה.. אז היא בסה״כ מדברת מערעורי ליבה.. כנראה כואב לה.. אז שיבושם לה ולכל הנשמות הטובות אסור לך להרעיב את עצמך בגלל אנשים כאלה! תאכלי ותהני ממה שאת אוכלת ושימי *** על כולם
חולה על הנשמות האלו שלא מסתכלות על עצמן בראי והעיקר יודעות להעביר ביקורת על כל השאר
אנשים יכולים להיות מטומטמים להפליא. ברור שנשארת בטן !!!!! והגוף חוזק לעצמו לאט אבל בטוח תאכלי בריא ושכולללללם יקפצו לך.
פוסטמה מפגרת.
איזה חוצפנית פייס: ortal_hori
תודה בנות אתן פשוט מקסימות, אני בקושי מניקה כי אין לי מספיק חלב ( לא בגלל הת**** אלא בגלל ניתוח שעברתי) אני שואבת פעם ביום בקושי 30 cc אולי בגלל זה אני גם לא יורדת מהר, הבנתי שקשמניקים מרזים יותר מהר, בכל אופן בעוד 3 שבועות אתחיל חדר כושר ומקווה שמהר מאוד כולם יתפוצצו מהבטן שתעלם !!
ממוש, אני לא הנקתי בשתי הלידות שלי וחזרתי לעצמי אחרי 4-5 חודשים גג, ואפילו הגעתי למשקל של 54 מה שלא לא הייתי בו לפני ההריונות
מהנקה לא כולם מרזים אני מניקה שנה ועשר ועוד לא נעלמתי מרוב רזון ... כל אחת והגוף שלה כמו שאמרו תתעלמי ולגיסתך הייתי עונה בהצלחה
לגבי גיסתך - הפוסל במומו פוסל!
שימי פס ארוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ושכולם יקפצו לך אבל בזיגזגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג
תתעלמי, לא חסרים כאלה טיפשים חסרי טאקט כנראה שהן ממש מקנאות מאיך שאת נראית אז הן רוצות להוריד לך את הביטחון, אל תתני להן את הכיף
אויש נו באמתתתת גיסתך גם כן ... לרוב הנשים ככה נשארת בטן הריונית אחרי לידה במיוחד שזה כולה 3 שבועות אחריי ... בגלל זה לפעמים המוכרות בחנות שואלות "את לפני או אחריי?" חחחח.. בזמנו אחרי הלידה הייתי בשוק וקצת נפגעתי אבל הבנתי שזה בסדר וטבעי . ואצלי אני אפילו עולה בהנקה בגלל השטויות שאני אוכלת אבל אחכ עושים ספורט ואוכלים כמו שצריך ויורדים (אבל הבטן נשארה לי לצערי)